Cześć wszystkim
Mam pytanie czy Krzysztof Banaszyk podkładał głos Wolverine'owi / Loganowi we wszystkich częściach filmu X-Men i Deadpool 2 w których grał Hugh Jackman i w obu częściach gry the last of us Joel'owi Miller'owi?
Np. jak w serialu 24 Godziny lub z filmów np. Na Żywo 1995, No Escape 2015, Brudny Milion 2018, Poziom -2 2007. Najlepiej thillery, ale niekoniecznie.. Ktoś zna jakieś podobne?
poszukuje tego typu horrorow o grupce znajomych, ktora wyjechala gdzies tam. np na urlop
do lasu, czy cos takiego.
Ogladam tylko na legalu więc proszę nie pisać komentarzy typu "możesz obejrzeć za darmo na filmanie,ekino itp.".
Główna strona filmweb najgorsza jaka dotąd była za duzo tego wszystkiego na raz, zamiast ułatwiać to tylko utrudniane jest. Teraz to już tylko będę odwiedzać stronę by ocenić film NIC WIĘCEJ
Szukam filmu, mogły to być lata 60'-80', a nawet starszy. Pamiętam wątek, że wszyscy jedli jakieś takie białe jedzenie, które przypominało twaróg. Jeden chłopak nie chciał tego jeść, a reszta go zmuszała. Kiedyś ktoś się przewrócił, i uderzył w głowę, a ten twaróg wyleciał mu z czaszki... help:)
Pewnie z lat 90/80, kolorowa bardzo. Jednym z dwóch antagonistów byl taki ogryzek (tak, dziwne), byl ktos jeszcze, taki podnóżek. Byl chyba taki portal. Trochę chyba podobny do lissy and messy (nw, ja nie oglądałam, ale wiem ze dla wielu to był postrach dzieciństwa)
Tak brzmiało ostatnie zdanie, wypowiedziane przez głównego bohatera filmu pt. "Bruno Reidal. Spowiedź mordercy", podczas badania go przez członków komisji lekarskiej w zakładzie karnym. I faktycznie, oglądając film doszłam do podobnych wniosków. Niemoc rozladowania napięcia selsualnego w sposób inny, niż wyobrażanie...
więcejPamiętam że film miał chyba kilka części o dzieciaku,który zabija swoich znajomych na imprezie, nie wiem czy to halloweenowej czy świątecznej a później te morderstwa się powtarzają jak jakieś fatum. Nie wiem czy dobrze kojarzę ale później morderca ląduje w szpitalu i znowu zabija, podejrzewają że nie on bo nie może się...
więcej