Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie zacni przyjaciele. Poszukuje filmu. Nie mam pojęcia co to za film - jaki to był gatunek… mógł to być romans, thriller, sensacyjny, cokolwiek. Szukam filmu na podstawie sceny, którą widziałam i którą pamietam. Film był chyba na TVP2, jakieś 15 lat temu, wieczorem. A była tam taka scena: stoi mężczyzna i...

Film oglądałem 2 lata temu. Opowiada o mężczyźnie który wyszedł z więzienia i zamieszkał u swojej babci w domu rodzinnym. Babcia wynajmuje teren swojego domu również rodzinie patologicznej w przyczepie. Mają oni syna który czuje się dziewczynką. Film jest amerykański

Witam, kilka lat temu w telewizji zobaczyłem końcówkę filmu w którym zawodnik jakiegoś najpewniej krwawego turnieju wkłada sobie w ochraniacz kawałek deski, wraca na ring po czym przeciwnik kopie go łamiąc sobie nogę. On dostaję walizkę pieniędzy za wygraną i stojąc na jakiejś drodze z nią organizator turnieju celuje w...

więcej

Polski film lata 2 tysięczne Sex pokazy, za szybą ? Córka głównej postaci (może Stuhr) rozbiera sie jakby w domku zbudowanym z szyb a dookoła sa trybuny z widownia? W pewnym momencie ojciec przychodzi na występ a się okazuje że to jego córka i rozbija kamieniem szybę. Ona chyba pokaleczona .Oglądałem jako dziecko, ale...

więcej

Hej mam problem ze znalezieniem filmu,fabuła rozgrywała się na dwóch płaszczyznach czasowych przeszłość teraźniejszość ,byl to to dramat rodzinny w którym dwie siostry chciały dowieźć sprawiedliwości w sądzie po latach za smierć ich młodszej siostry,bodajże był motyw ekshumacji i pamietam ze macocha była...

Witam szukam filmu gdzie na początku detektyw potrąca mężczyznę, aby ukryć ciało chowa go do trumny wraz ze swoją matka. Potrącony okazuje się przestępca.

Cześć :)
Szukam dwóch filmów familijnych. Na pewno są z lat 90-00

1. W filmie występuje chłopiec i iluzjonista. Pamiętam, że asystentka tego iluzjonisty została zamieniona w panterę/tygrysa.

2. W filmie głównym bohaterem jest chłopiec który zaprzyjaźnia się z dziewczynką która jest duchem i ma na imię Sofia...

więcej

Ojciec z córką żyją we dwójkę, jego żona chyba zmarła. Córka poznaje nagle biologicznych rodziców i rozważa wyprowadzkę, ojciec staje przed ryzykiem utraty córki i życia w samotności. Film chyba amerykański, lata na oko 90.

Witam .
Oglądałem kiedyś film o outsiderze zakochanym w popularnej ,a do tego zajętej dziewczynie .
Pamietam ,że była tam sytuacja gdzie ktoś namazał coś na ścianach na tą dziewczynę i jej chłopak pobił tego outsidera myśląc ,że to on .
Ogólnie tu SPOILER

Film nie kończy się tak ,że ona wraca do swojego...

Cześć, szukam czegoś, co można obejrzeć z dziećmi. Odwiedzają mnie czasem takie małe darmozjady z rodziny, w większości dziewczynki i przy okazji coś im innego niż plugawe tv zawsze pokaże. Mam dobre serce i nie puszczam psiego patrolu. Ostatnio zaserwowałem "Ewa chce spać" i były zachwycone. Polećcie coś dostępne na...

więcej