Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mega mega twist. Ktoś coś?

Podajcie prosz tytuły filmów, które motywują do działania, opowiadają o ludziach ktorzy osiągnęli sukces, osiagnęli to co chcieli - niezaleznie w jakiej dziedzinie. Chodzi mi o filmy, po oglądnięciu których czuliście się lepsi, gotowi do działania, napełnieni energią i wigorem.

Film na pewno z przed roku 2000
Kobieta otrzymała telefon, że coś wygrała, dlatego zabiera swoje dziecko i jedzie odebrać nagrodę. Później zostaje znaleziona w rzece martwa. Dziecka nie znaleziono. Teoria jest że utopiła niemowlę i popełniła samobójstwo. Mąż nie wierzy w te teorię i postanawia odnaleźć niemowlę....

Widziałam go tylko raz w telewizji - za czasów przedszkolnych. W skrócie: księżniczka o imieniu z tytułu ma zostać żoną pewnego króla, ale zakochuje się w jego wysłanniku. Cudem udało mi się znaleźć jakieś info o filmie po słowach kluczach - a konkretnie imionach: Biały Łabędź, Signe, Magdalena. Gdzie można ten film...

więcej

Witam szukam filmu o nastepujacej fabulE.
Killu prawdooodobnie rosyjskich zolnierzy zolnierzy zostaje wyslanych do labratorium ktore jest w podziemnym bunkrze, gdzie jak sie okazuje zostaje uwolniony wirus i zostaje wzdrosony jakis protokol ( to nazwa filmu) i nie moga opuscic tego laboratorium. Postanawiaja wychodzic...

więcej

Jaki to był tytuł filmu? Opowiadał o mężczyźnie, który się przeprowadził, ale okazało się, że dom jest nawiedzony przez ducha kobiety. Potem się zaprzyjaźnili

Bardzo proszę o podawanie tytułów najlepszych (waszym zdaniem) filmów o Hipisach (autentycznie i bez żartów). Jestem bardzo ciekaw takich filmów i chciałbym objerzeć najlepsze. Bo ja jestem hipisem - dlatego.
Moje ulubione to: "Hair" i "Moderator kwiat".

Od dawna chodzi mi po głowie film, który obejrzałem jakiś czas temu. Minimum 10 lat temu. Niestety pamiętam film jak przez mgłę i dociera do mnie tylko jedna scena.. Film na 99% był produkcji amerykańskiej.

Bohater lub bohaterowie (nie pamiętam ile osób i jakiej płci) trafili do mieszkania w którym żyła (wydawałoby...

więcej

marcinb323 9 mar 21:42
Witam ponownie próbuje, użytkownicy jeszcze mnie nie zawiedli więc próbuje odnaleźć od dawna zapomniane tytuły.
1. Latwe- dużo pamietam film oglądałem przed studiami więc sprzed 2003(chyba) opowiadał o dramacie rodzin które były ofiarami napadu w sklepie (chyba z elektroniko) gdzie sprawcy...

Witam użytkownicy jeszcze mnie nie zawiedli ( no może raz) więc próbuje odnaleźć od dawna zapomniane tytuły.
1. Latwe- dużo pamietam film oglądałem przed studiami więc sprzed 2003(chyba) opowiadał o dramacie rodzin które były ofiarami napadu w sklepie (chyba z elektroniko) gdzie sprawcy związali klientów i obsługę...

więcej