Cześć. Szukam horrorów, których akcja rozgrywa się w latach 60/70(nie takich, które były w tym czasie nakręcone). Oprócz Uspionych i Obecnosci nic mi narazie nie przychodzi do głowy.
Mam aktywną subskrypcję od paru lat. Jeszcze miesiąc temu była dodana do aplikacji multikina vue i naliczało przy kasie rabat. Teraz karta zniknęła z aplikacji multikina nie można jej dodać nawet przez chrome. Przy kasie pokazuje kartę do zeskanowania z aplikacji filmweb ibtez jej nie czyta ..co jest? Przestali...
Produkcji nie pamiętam? była rodzina mieszkała obok jakiegoś lasu, i nagle spod liści wychodzi jakiś facet a za nim chyba inni, ów facet udaje się do pobliskiego domu i prosi o pomoc. Kobieta mu udostępnia łazienkę i od tego czasu w domu zaczynają się dziać dziwne niewyjaśnione rzeczy. Pamiętam że tytuł filmu był na...
więcej
Pamiętam, że ta dziewczyna chodziła do jakiejś aktorki na kółko teatralne do jej domu.
Zabiła jakąś dziewczyne na stacji paliw zwalając na nią słup energetyczny, kamery to nagrały, chyba śledził ją jakiś policjant, później się okazało, że ta aktorka była jej matką.
Zna ktoś ten film?
Szukam filmów podobnych do "Wiwarium (2019)"
Czyli np film o surrealistycznym osiedlu z którego nie ma wyjścia
Witam,
Poszukuję tytułu filmu, który oglądałem wiele lat temu i chciałbym go ponownie obejrzeć.
Z historii, która pamiętam był to film o dwóch braciach o skrajnych charakterach (jeden dobry a drugi wcielenie zla). Wśród ich występków było zrzucenie z wiaduktu kuli śniegu lub bryły lodu na nadjeżdżające auto....
Szukam filmów (raczej nowszych), gdzie główny motyw, to wrogowie, którzy za sprawą jakichś okoliczności (np. zostają zmuszeni do współpracy, sprzymierzenia się itd.) stopniowo przekonują się do siebie i ostatecznie stają się prawdziwymi przyjaciółmi. Ważne, aby był to powolny i stopniowy proces, żeby naprawdę było to...
więcejWitam! Od kilku lat szukam pewnego filmu. Jest to horror/thriller. Rok około 2010. Klimat trochę jak na dzikim zachodzie, jest dwóch/trzech braci i jedna siostra, którzy nękają/torturują mieszkańców jakiegoś miasteczka. W pewnym momencie złapał ich do swojej szopy jakiś dziadek w kapeluszu, ale jakimś cudem udało im...
więcejJak w tytule. Film jest chyba bardzo stary. Zdaje się że emitowała go telewizja publiczna jeszcze w latach 80-tych, ale na pewno co najmniej raz był emitowany ponownie, gdzieś tak w okolicach 2005 r. Niestety, nie zapamiętałem tytułu... :(