czy Wy tez uwazacie, ze Cate Blanchett zasługiwała na Oscara? Michelle dostała go tylko za bycie azjatka. Nigdy nie widziałem takiego oszustwa w historii Oscarów
Witam, szukam programu chyba amerykańskiego, w którym nastolatki sprawiające kłopoty wychowawcze trafiają do więzienia (na jeden dzień?) żeby nauczyć ich pokory, rozmawiają z więźniami no i trochę ich straszą konsekwencjami. Wiem że jest z lektorem, leciało kiedyś albo na TTV/Fokus albo atm rozrywka
Wiem, że temat lektorów był wielokrotnie na Filmwebie poruszany, również przeze mnie, ale tym razem chciałbym skupić się na top 10 najgorszych. Oto moja lista (uwzględniam również lektorów, którzy już nie żyją). Jeśli się nie zgadzacie, proszę, nie hejtujcie mnie.
1.Maciej Szklarz
2.Tomasz Śliwiński
3.Tomasz...
Szukam tytułu filmu gdzie był młody dzieciak chlopak, krory zaprzyjaźnił się ze starym stolarzem. Chodził do jego chaty przez jakis zaśnieżony las. Taki film dramat do płaczu.
Polegał na tym, że ekipa telewizyjna wchodziła do bodajże 5 "losowo" wybranych mieszkań, osób które w poprzednim odcinku wysyłały sms i rodzina z każdego mieszkania musiała przekonać widzów, żeby to na nich oddawali głosy, niestety nie pamiętam ani prowadzącego, ani stacji na której to było emitowane, ale było to mniej...
więcejUważam że szczury to bardzo słodkie, milusie zwierzątka. Jakie filmy ze szczurami w roli głównej możecie polecić ?
Witam od 2 lat szukam filmu który widziałem raz i porobił mi trochę łeb, pamiętam tylko tyle że jakiś rudy chlop latał ze skalpem blond dziewczyny na głowie, potem zabrał jakąś martwą babkę do jaskini i się nią zajmował jakkolwiek to brzmi, kupował sukienki i terroryzował mieszkańców
Szukam filmu o łodziach podwodnych w którym jedna z łodzi chcąc schować się przed drugą popłynęła na samo dno i "zaparkowała" na dnie. Nie wiem czy to z tego samego filmu czy nie ale była też sytuacja gdzie kapitan musiał przeprowadzić łódź przez cieśninę między skałami jedynie na sonarach.
Wykluczone filmy:
1....