Witam, film amerykanskiej produkcji bodajze. Nie jestem pewien ale produkcja chyba z lat 80-90tych. Małżeństwo bardzo pragnęło dziecka i po kilku niepowodzeniach w końcu się udało. Jednak przyszła niespodzianka, ponieważ okazało się, że to ciąża bliźniacza :) Mało tego.. okazało się, że nie urodzi się dwójka, a 5...
Czesc, szukam od lat filmu o psychopacie/ mężu tyranie który więził w domu/ piwnicy żonę która była na coś chora/ umierającą, i dwójkę dzieci. Od lat go szukam i nie mogę znaleźć . rolę tej kobiety chyba grała jakaś znana aktorka.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Witam wszystkich filmwebowiczów. Chciałbym was się zapytać - jak waszym zdaniem powinien wyglądać idealny remake. Osobiście sam widziałem 1 remake - był to remake filmu "RoboCop". Jako wielki fan filmu z 1987, po seansie wersji z 2014 czułem się bardzo zniesmaczony. Brak kategorii wiekowej R (największa wada), bardzo...
więcejWitam. Szukam filmu lub serialu. Pewien pijaczek chodził do baru i chwalił się majątkiem, obiecywał spadek chyba dla barmana, ale nie jestem do końca pewien. Barman z kolegą aby otrzymac szybko spadek dolewali do alkholu pijaczkowi jakieś trucizny(denaturat, lakier ?). Podejrzewam że był to raczej serial coś z klimatu...
więcejWitam, szukam starego filmu. Film o młodym chłopaku który kuleje po wypadku. Kupuje nową gre w której wciela sie w mordercę. Następnego dnia okazuje sie ze jego sąsiad został zamordowany, a on w lodówce znajduje odciętą stopę. Zaczyna widzieć też ziomka podobnego do tego z death note. Film kończy sie tym, ze ginie i...
więcejszukam starszego filmu chyba komedia o przyjacielach ktory chyba w spadku dostali kopalnie zlota czy znajduja mape i jada szuukac tego złota film starszy prosze o pomoc
Szukam filmu w którym mąż i ojciec dowiedział się od swojego lekarza ze jest śmiertelnie chory i niedługo umrze. Nikomu o tym nie powiedział tylko zaczął układać sprawy rodzinne. Z tego co pamietam to nawet swojej żonie podsunął nowego faceta żeby nie została samotna. Na końcu filmu jest chyba jego pogrzeb i wszyscy...
więcejszukam filmu w stylu lat 80 bądz 90 o francuskich maturzystach. Chłopak jezdził niebieskim skuterem, był tam też mały peugeot chyba 205, paczka maturzystów, tamten chłopak chyba zdawał poprawki w szkole bo był urwisem, był też wątek z jego dziewczyną i jej młodszą siostrą , film ma około 10 lat ? może więcej...
siema, szukam horroru, który oglądałem jak byłem młodszy. Pamiętam, że akcja rozpoczęła się w Halloween, kiedy jakaś mała dzieczyna została porwana przez jakąś (chyba pogańską) wiedźme, jej ojciec sie tym załamał i próbował ją znaleźć wszędzie, widział nawet jej dusze (jakieś zwidy czy coś takiego). Potem okazało się,...
więcej