Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Coś w stylu Trującego bluszczu - ostatnia scena seks w jacuzzi, facet ma zasłonięte oczy i uprawia seks z kobietą, która podaje się za kogoś innego. Kiedy w końcu się orientuje, że coś jest nie tak, ściąga opaskę, ta kobieta dźga go nożem. Ktoś pomoże?

Była to seria filmów o detektywie/policjancie. Film wyprodukowany w stylu skandynawskim. Główny bohater był blondynem w średnim wieku. Było kilka części max 5. W każdej z nich rozwiązywali inną sprawę. Kojarzę jakby tytuł lub imię/nazwisko bohatera było skojarzone z "wolf" ale mogę się mylić.

Isla St Clair nie jest aktorką ale chyba jest tutaj w bazie bo wystąpiła w jednym lub dwóch filmach dokumentalnych. Pytanie czy tutaj są wszystkie filmy w których wystąpiła ?

Witam. Szukam filmów francuskiej produkcji gdzie ukazane są gangsterskie klimaty mile widziane akcenty z francuskiej sceny rapowej. Filmy w stylu: Bronx, Szajka, Bracia z przedmieść, bliscy wrogowie, athena itp. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.

Witam. Jakis czas temu orzypadkiem na cda wlaczyl mi sie film I bardzo mnie zaciekawil. Niewiele pamietam ale co pamietam napisze. Film jest raczej azjatycki . Japonia moze chiny. Glowny bohater jest lekarzem ( a przynajmniej tak on mysli). Pamietam ze widzi sytuacje iz ktos inny atakuje pewna kobiete jednak tak...

Jest w nim scena, w której lunatyk wpada do łóżka kobiety przez okno w suficie. Później, ona pomaga mu zrozumieć ciało kobiety, tak jest wiele erotycznych scen.
Produkcja, chyba z Ameryki Południowej. Widziałem go na jakiejś imprezie, jakoś pod koniec pierwszej dekady XXI w. Ktoś skojarzy?
Chciałbym go jeszcze raz...

więcej

Cześć wszystkim,

szukam filmu, który może pochodzić z przedziału 1990 - 2010 - to tylko przypuszczenia. Akcja filmu dzieje się w dżungli. W niej jest też coś ala bunkier w którym jest statek ufo z żyjącym/i pasażerami. Grupka wojskoych / naukowców pojawia się aby przepadać obiekty. Jedyne co pamietam to jak uciekają...

więcej

Cześć w

A tak przy okazji w której usłudze streamingowej jest najwięcej komedii?

Kobieta ma w swoim mieszkaniu jakiegoś stwora którego musi karmić by on rosnąc, w sensie by coraz bardziej przybierał ludzki kształt, chyba przy tym zabijając żeby on mógł żywić się ludźmi. No i oczywiście uprawia z tym czym seks.