Jest to film Bollywood. Nie pamiętam dobrze tego filmu i nie wiem czy to co pamiętam dotyczy głównej pary i mogą być jakieś błędy. Facet nie chce się żenić a dziewczyna tak.
Facet mówi chyba do kolegów o tym że nie chce się żenić albo że jej nie kocha nie pamiętam dokładnie ale któryś z tych kolesi nagrywa go na...
witam , to mój pierwszy wpis, szukam filmów o wędrówce po USA . Głównie po wsiach czy pustych przestrzeniach , niewiem dokładnie jak opisać to czego szukam moze podam kilka filmów ktore mi odpowiadały:
Droga
Bateria
Into the wild
Księga ocalenia
Myszy i ludzie
.
także filmy typu Co gryzie Gilberta grape a...
Hej,
Nie mogę za nic przypomnieć sobie tytułu filmu (może serialu), który oglądałam w dzieciństwie.
Pamiętam, że chłopak był kaleką i jeździł na wózku. Miał siostrę oraz ojca, którzy wspólnie przenosili się w czasie tuż po tym, gdy na wielkim ekranie pojawiła się scena z jakiegoś okresu historycznego.
Kiedy się...
Mam pytanie. Kompletnie nie związane z filmami. Chciałem zrobić własne logo.
I niewiem jak to zrobić. Chciałbym zrobić logo z takimi skrzyżowanymi pałkami czy kluczami i to dużo osób robi podobno w jakimś programie czy ktoś wie coś o tym?
Szukam filmu o podobnej tematyce do filmu "Torturowani" z 2010r. Lekarz przerobil faceta na warzywo za smierc syna lub corki. Kojarzy ktos cos?
Bardzo chciałbym obejrzeć film Nic zabawnego (No laughing matter) z 1998. To dobra produkcja telewizyjna, dramat o samotnej matce alkoholiczce i jej dorastającym synu, który pomaga jej w codziennym życiu. Niestety rozsławiona produkcja to to nie jest, i nie można go nigdzie obejrzeć on-line (kiedyś był na yt podzielony...
więcejChłopak idzie do dziewczyny w odwiedziny. Nie pamiętam co się wydarzyło, ale chodzi o to, że ma w tylnej kieszeni spodni baton. Opiera się o kaloryfer i baton się roztapia. W łazience próbuje to wyczyścić, jednak tak niefortunnie, że rozsmarowuje baton na po ścianach i lustrze w łazience. Ucieka. Do łazienki wchodzi...
więcej
I've seen it in Hungary with hungarian dubbing at least 20 years ago.
It's set in a medieval kingdom and it begins with people celebrating the birthday of a princess. The princess goes out to pick flowers with his father and a brown skinned guy with a mustache and a hoop earring kidnaps her. Later he turns the...
Witam,
Poszukuję filmu (komedia) , który zaczyna się od scen z życia (typowych faili) nagranych kamerą video tak jak to nagrywali kiedyś amerykanie.
W filmie głównymi postaciami są 2 bracia lub 2 przyjaciele lub 2 przyrodni bracia.
Dosyć znany film, zabawna komedia, niestety więcej szczegółów nie jestem w...
Witam Wszystkich, mam nie lada problem. Nie dawno przypomniał mi się film,który oglądałem jako 7-mio letnie dziecko na VHS na początku lat 90' Film ten najprawdopodobniej był produkcji USA i mógł być nakręcony w latach koniec 70' , 80' lub zaczątek 90'.
Pamiętam tylko, nie które sceny : mężczyzna wariat w czarnych,...