Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam tytułu filmu o brygada ie chłopców którzy spotkali wampirach była to komedia na którą oglądałem na kablówce ale nie znam tytułu ktoś mógłby mi pomóc

użytkownik usunięty

..Skipper nie lubi hipisów dlatego, że symbol tych leni hipisów i pacyfy to krzyż nerona.

Nie mogę nigdzie znaleźć tytułu filmu, który kiedyś oglądałam. Film jest o chłopaku, którego śledziła jakaś dziewczyna, a on nie wiedział, że to ona i myślał, że to inna dziewczyna (miała czarne włosy i grzywkę). Ta psychopatka która go śledziła zrzuciła go kiedyś z dachu, jak byli mali. Jakoś na końcu filmu ta...

Wyszło to w ogóle?

Nie pamiętam nazwy tego filmu, ani kiedy go oglądałam, nawet kto w nim grał. Jednak bardzo został mi w pamięci i mnie poruszył. Jedyne co potrafię sobie przypomniec to troszkę fabuły.
Główna bohaterka chyba była lekarzem, a dokładnie to ginekologiem. Wynajęła młodą kobietę jako detektywa w sprawie jej męża....

Tylko to pamiętam.

Coś powyżej 2005 albo cos nowszego :) Pozdrawiam

Poszukuje thilleru nie pamiętam szczegółów.
Opowiadal o dwóch przyjaciółkach podróżujących rowerem po Argentynie.
Jedna z nich zaginela druga chce ja odnaleźć lecz w miasteczku panuje zmowa milczenia.
A szeryf pomagal w przemycie kobiet..

Szukam tytułu filmu widzianego dość dawno. Chyba jakiś niskobudżetowiec. Akcja toczy sie na obcej planecie gdzie grasują takie hmm podziemne "Piły" które początkowo miały byc ochrona a pózniej zamieniły miejsce w wiezienie. "Piły" nie atakują ludzi wyposażonych w specjalny nadajnik. W ostatniej scenie uratowana...

Moim zdaniem nie było szans dla popka ale że 27 sekund ? serio :D piszcie co wy myślicie, ale przyznam że spodziewałem się krwi, że się złoto z gęby popka posypie a tu: ta dam: ustawka czy nie ? piszcie :D dyskusja na temat KSW i walki Paweł Rak vs. Mariusz Pudzianowski