Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Był to film miłośc mułumanina i chrześcijanki. Mieli chyba synka . film kończy sie na tym ze Temu mężowi zostaje zlecone przez ojca , aby podłożył bombe w hannoverze na jarmarku świątecznym. Film chyba niemiecki :)

Ostatnio stworzyłyśmy z kilkoma koleżankami zbiór opowiadań poruszających dogłębnie temat problemów zdrowotnych na tle psychicznym. Opakowałyśmy je zgrabnie w okładkę, ilustracje i rozdziały w programie wydawniczym i wysłałyśmy na konkurs "Misja: Książka!"

Obecnie książka znajduje się w fazie internetowego...

Wczoraj sobie odświeżyłem kilka tytułów, obejrzałem "Głębię oceanu", "Gdzie są moje dzieci", "Kto zabił moją córkę?". Szukam podobnych filmów np. jeden z rodziców porywa dzieci/dziecko czy dziecko samo się gubi lub ktoś obcy je porywa a po latach się odnajduje lub zostaje zamordowane i poszukiwany jest sprawca.

Film nie znajnowszych produkcji tylko troche wczesniej.Jedyne co pamietamto Grupa nastolatków 4 osoby jeden z nich był otyły dosyć ukradli albo wzięli łódkę i płynęli rzeczką
ten otyły gosciu miał może 15-20 lat uderzył jednego z nich w i wpadł do wody. Miał też chyba jakieś problemy z głową "psychiczne" tak mi sie...

więcej

Coś takiego, typ wpada do domu policjanta zabija mu żonę i dziecko podpala dom, zaczynają się poszukiwania sprawcy na końcu okazuje się że to jego najlepszy przyjaciel z pracy. Wie ktoś jaki tytuł?

Witam serdecznie, poszukuję filmu który oglądałem jakieś 10 lat temu. Był to film science-fiction, akcja toczyła się chyba na dużym statku. Pamiętam, że w dolną część statku opanowały "roboty", które mogły tworzyć samych siebie (coś mi świta, że chyba były to hybrydy ludzi z robotami), ponieważ gdy któryś bohater...

Hej! Oglądałam kiedyś film o dziewczynie która poznała chłopaka chodziła z nim i wgl ale on okazał sie zły i chciał ją porwać i zabić jej ojca. Był on policjantem i udało mu się zabic tego chłopaka i uratować córkę.

"Star Wars" to film już tak kultowy, że zdążył już "przesiąknąć" do innych filmów. Zastanawiam się z iloma takimi filmami mamy do czynienia...

Dużo nawiązań do GW znajdziemy w filmach Spilberga...
Np. w "Indianie Jones" jest restauracja o nazwie "OBI WAN"... ;)

"Kosmiczne jaja" - parodia "Gwiezdnych Wojen" sama...

więcej

Szukam filmu, który ponoć może być z roku 2015 bądź 2016. Miej więcej opisze treść. Dziewczynka po śmierci matki zaczyna śpiewać, zaczyna być hejtowana przez rówieśników z tego powodu. W internecie poznaje mężczyznę, który namawia ją do samobójstwa.
Potrzebuje tytuł tego filmu.

Witam. mam pytanko czy jest mozliwosc obejrzenia tego filmu w internecie platnie ?
Pozdrawiam wszystkich :)