Cześć, szukam filmu mało pamiętam, ale może mi ktoś mi pomoże odnaleźć, a więc tak było 3 albo 4 gości i od czasu do czasu robili napady po latach wyszedł z więzienia ich kumpel, który nagrał im kolejną robotę chyba jakiś napad na bank, ale oni mu nie ufali i zastanawiali się czy w to wchodzić. Dziękuje i Pozdrawiam
Akcja dzieje się w Chinach lub koreii syn policjanta,komendanta zabija ludzi,tworzy coś na kształt gry komputerowej gdzie że swoimi kolegami zdobywają punkty za morderstwa,film wyszedł przed 2007 rokiem,oglądałem go za dzieciaka
Czy możecie mi polecić jakieś filmy o adopcji, tak aby było pokazane jak matka szuka dziecka, albo dziecko szuka matki?
Widziałam Mother and Child(2009) oraz Secrets & Lies(1996)
Dobry wieczór, drodzy Forumowicze :).
Właśnie się zarejestrowałam i mam nadzieję, że będzie się nam miło dyskutować. Sorry za taki wstęp, zamiast od razu zadać pytanie, ale nie chciałam tak na bezczela bez przywitania się, skoro dopiero się zarejestrowałam.
Teraz pytanko: jaki tytuł miał film, w którym dwóch...
A jednak bywają tu takie pytania, więc jesteście ostatnią deską.
Film o grupie chłopaków, chyba 4, chyba najpierw dzieci, potem młodzi dorośli. Jeden z nich jest jakby niedorozwinięty, trochę sparaliżowany, jeździ na wózku, ale jest częścią paczki. Ogólnie wesoła ekipa. Chyba interesują się kosmosem, ale nie wiem,...
Niestety mało pamiętam: film był nakręcony przed 2002, thriller lub kryminał, raczej nie było tam żadnych sław choć może źle pamiętam. Policjant pracował z blondynką nad pewną sprawą i nagle pojawiła się jego kochanka z przeszłości, która mogła być w tę sprawę zamieszana. Któraś z tych kobiet miała na imię justine, ale...
więcej
Hej, jestem fanem wszelkiego rodzaju zagadek. Uwielbiam produkcje, które wymagają bycia wnikliwym, analitycznym, albo zwyczajnie spostrzegawczym. Coś ala Mr Robot i te wszystkie ukryte tematy :)
Czy ktoś podziela zajawkę i ewentualnie może podrzucić coś podobnego? Z góry serdeczne dzięki!
Pomóżcie. Leciał świetny co najmniej dwuodcinkowy film o nazistach.
Historia w pigułce. O tym Naziści planowali, jak przeprowadzili atak. Jak przebiegała 2 wojna. Co kierowało nazistami. Itd. Nie mogę znaleźć archiwum programów telewizyjnych.
Z góry dziękuję za pomoc,
mężczyzna ginie w wypadku lub umiea w jakiś sposób, trafia do nieba ale ma niezałatwione sprawy czy coś podobnego, ma być odesłany ale jako inna osoba, ucieszony że może wrócić chce to zrobić jak najszybciej robi sie jakieś zamieszanie i wraca na ziemie. motyw był taki że miał mieć wyczyszczoną pamięć ale tego nie...