Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam filmu ale nie pamiętam tytułu ani z którego roku wiem że nie jest zbyt stary, pamiętam że młoda dziewczyna jedzie samochodem z chłopakiem i po drodze napotykają palący się samochód, w nim był starszy pan którego karetka przewozi do szpitala, dziewczyna w samochodzie pana znajduję również koszyk w którym...

więcej

Witam.
Poszukuję filmu, który widziałem na przełomie lat 80 lub 90. Było to science fiction dla dzieci. Z tego co pamiętam z fabuły, to że było trzech kolegów, którzy nawiązali kontakt z obcymi i zbudowali pojazd kosmiczny z różnych przedmiotów, które znaleźli. Pamiętam, że ukradli z wesołego miasteczka wagonik jako...

więcej

użytkownik usunięty

Film był chyba z lat 80 lub 90. Zapamiętałem tylko tyle że grupa dziewczyn podrużowała autobusem i po jakimś czasie zatrzymały się w lesie i tam zaczynała się akcja. Kilku facetów (chyba 3) urządziło sobie polowanie na te dziewczyny, jeden z nich miał kuszę. Dziewczyny po kolei ginęły i na końcu została tylko jedna....

więcej

szukam filmu owojnie secesyjnej Patryjote i glory ogladalem cos jeszcze ...prosze

Cześć, film prawdopodobnie skandynawski. Emitowany pare miesiecy temu na TVP Kultura. Historia dziennikarza, który przez narkotyki zrujnował życie. Chciał ponownie zatrudnić się jako dziennikarz lecz został odrzucony. Bohater załamany idzie grać na pianinie, nic go nie cieszy, nawet przelotny romans. Film genialny,...

więcej

Ogladalem kiedys film ... hahahaha
Pamietam poczatek. Ojciec(moze kuzyn) jakiejs rodzinki podpala sobie ręke. Tematyka filmu kreci sie ogolnie w sferach sexu - albo to najbardziej pamietam. Jest tam motyw czarnoskorego chlopca, dziecka 10 - 13 letniego, ktory siedzi na czacie i zaguduje babke. Pisze jej strasznie...

Znalazłam go przypadkiem na zaluka w wakacje , pamiętam tylko ze była blondynka która się zakochała w chłopaku poczym okazało się ze on ją traktował jak przyjaciółkę ona się przefarbowala na czarno i później go zabiła kiedy on brał prysznic

Mam pytanie, czy jest w ogóle możliwe gdzieś znaleźć ten film z polskim dubbingiem, który swoją drogą i z tego co pamiętam był bardzo dobry. Nie widziałem wersji z dubbem ani na żadnej stronie z torrentami czy płycie DVD. Ktoś coś wie?

Witam maniacy filmowi! Potrzebuję Waszej pomocy. Poszukuję jednej durnej komedii. Film jest tak durny że aż śmieszny, kiedyś (o zgrozo) leciał w publicznej tv. Krótki scenariusz:
Film opowiada o rysowniku komiksów który chce sprzedać swoje ostatnie dzieło. Z tego co pamiętam to był komiks o superbohaterze kocie który...

więcej

Szukam tytułu filmu. Właściwie chodzi mi o zlokalizowanie filmu, w którym jest taka scena:
(Wojna, walki, zagrożenie życia) Nie ma księdza, a ktoś chce się wyspowiadać. Osoba świecka wysłuchuje spowiedzi tej osoby i później idzie szukać księdza, żeby przekazać mu wyznane grzechy.
Rzecz dzieje się prawdopodobnie na...

więcej