Pamiętam jedynie scenę w której mężczyzna siedział w knajpie, czy jakiejś kawiarni (?) z trupem i udawał, że ten martwy koleś żyje, było też tam dwóch policjantów.
Witam szukam filmu głównym tematem był turniej. Z tego co pamiętam nie było tam znanych aktorów oglądałam go jakieś 10 lat do tyłu. Oczywście były bogate osoby które stawiały na to kto wygra jak sie nie myle każda osoba miała swojego zawodnika. Chyba było to na śmierć i życie odrazu dodaje że nie jest to Champion....
Witajcie,
Szukam filmu z ok. 2006 roku o 3 kolegach, jeden z nich zaczął się babrać w narkotyki. Po jednej akcji jak poszedł sprzedać towar i odwrócił się od 2 typków oni go okradli z ćpania i chcieli zabić, lecz zostawili. Potem typek miał problemy ze swoim dillerem przed którym się ukrywał, na koniec jakiś starszy...
Dwóch policjantów: jeden Belg, drugi Francuz są zmuszeni ze sobą pracować. Nie za bardzo się lubią. Być może między ich synem i córką jest jakaś chemia, ale to niepewna wskazówka. Pozdrawiam.
o moe kto mi pomoe.Piosenka jest z filmu bollywoodzkiego, pamitam tylko .ze spiewana byla w deszczu.A film byl o jakims piosenkarzu co mial problemy z alkoholem i mu jakas dziewczyna pomagala z nalogu wyjsc...
Film, w którym zapamiętałam szczególnie dwa wątki. Pierwszy- główny bohater odwiedza kobietę, która chodzi o kulach i opiekuje się chorą na nowotwór matką (tam chyba wyszło, że ojciec tego mężczyzny potrącił przed laty tą kobietę i przez to ma rozwalone nogi). Drugi zaś- córka tego bohatera zaznajamia się z chłopakiem...
więcejWitam wszystkich kinomaniaków dobrej woli, a teraz do rzeczy, z filmu pamiętam jedną scenę. W tej scenie dziecko bawi się, niepilnowane przez nikogo, na plaży gdzie znajduje minę morską . Zaczyna bawić się nią, co zauważa z domu babcia i krzyczy do dziecka coś jakby :" leave it, it is a mine". Niestety dziecko opacznie...
więcejHej. Poszukuję filmu z gatunku komedia romantyczna. Coś w stylu chłopak poznaje dziewczynę przypadkowo, zakochują się itp. Co moglibyście mi polecić?