Cześć! Przeszperałam już całe google w poszukiwaniu filmów o dobrych uczynkach/ludziach, ale niestety nic nie znalazłam. Jestem osobą, która niesamowicie łatwo się wzrusza i nade wszystko kocha zwierzęta. Bardzo często siedzę wieczorami na youtube i oglądam krótkie video o ludziach, którzy sobie pomagają, lub ratują...
więcej
Jestem zła . Obejrzelam bezproblemowo 5 sezonow lost z lektorem i jak juz chcialam wlaczyc 1 odc 6 seri to wszystko po angielsku . czy wie ktos gdzie mogla bym obejrzec te dwa pierwsze odcinki szostej seri z lektorem ;(
Szukam chyba znanego filmu chyba uznanego reżysera - więc może będzie łatwo. Pamiętam, że bohaterowie popadali w coraz większe tarapaty. Być może grał więc tam William H. Macy ;)
Większość akcji, może cała odbywała się w zimie. Kojarzę scenę, w której ktoś jechał (uciekał?) na skuterze śnieżnym i został zabity, bo z...
Z tego co pamiętam to film romantyczny. Dziewczyna chce przeprosić swojego chłopaka lub wyznać mu miłość. Tworzy bloga lub filmik, w którym wyznaje mu 100 rzeczy za których go kocha.
Szukam filmu o spotkaniu/zebraniu znajomych u byłej żony/dziewczyny gdzie ta ex chciała zamordować wszystkich zaproszonych. Na jej podwórku wisiała czerwona lampka i na końcu filmu okazało się, że tego samego dnia w mieście było pełno takich "spotkań" i w każdym z tych domów tez paliły się czerwone lampki.
Złotowłosa i złota świątynia był to taki western o apaczach i tam była indianka taka fajna blondyna. taki przygodowy z nutką brutalności było badajże 5 częsci byłtam non taki niemowa terz i ta złotowłosa sie kumałą z takim pekosem kidem taki brunet i razem mieli przygody JESLI KOTS KOJARZY TO PISAĆ PROSZE!!
Kolejne pytanie z cyklu filmu. Chodzi mi o film o obozie koncentracyjnym. Mianowicie pamiętam tylko szczegółową scenę to może być trudno. Jeńcy budowali jakis barak coś w tym stylu i do stojących Niemców obok podeszła kobieta, która powiedziała, że jest architektem i widzi, że ta budowla runie. Niestety w nagrodę...
Była kiedyś w tvp2 seria filmów na podstawie powieści Edgara Allana Poe mam 2 prośby
1. Jeżeli ktoś pamięta niech wymieni filmy które były wyświetlane
2. W szczególności zapadł mi w pamięci film na podstawie "Maska Czerwonego Moru" - i pytanie czy tym filmem był...
Witam
W Niemczech w styczniu będzie premiera pełnometrażowego filmu o przygodach Strażaka Sama " Uwaga Kosmici"- moje tłumaczenie. Czy ktoś wie czy ten film będzie w Polskich kinach i kiedy może.
Pozdrawiam