Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1. Rodzina z dzieckiem jedzie nocą samochodem. Na drodze zatrzymuje ich nieznajomy i atakuje kierowcę. Kobieta widzi, że napastnik ma twarz jej męża!
Ona sama po utracie świadomości, budzi się rano bez obrażeń - nic nie dowiaduje się o dziecku, ale ranny mąż również leży w tym samym szpitalu. Po kilku dniach zabiera...

więcej

Od paru dni staram się przypomnieć tytuł filmu i potrzebuję pomocy. Pamiętam tylko finalną scenę (chyba film gangsterski) w którym głowny bohater karze wsiąść do samochodu dla swojej rodziny a on wsiada do samolotu który eksploduje w powietrzu. Również w tym samolocie miał być chyba jego syn, który zobaczył przez...

Pamietam z filmu ze jakas kobieta miala sny o innej rodzinie. Bylo w tej rodzinie kilka dzieci a matka tych dzieci zmarla przez to ze byla kolejny raz w ciazy, Maz tej kobiety mowil ze to brednie. Kobieta postanowila pojechac w te miasteczko w ktorym kilkanascie lat temu zyla ta rodzina. Znalazla najstarszego brata...

Cześć! Szukam filmu, który oglądałam jeszcze jako dziecko. Film musi być mniej więcej z 1990 roku, ale nie jestem pewna. Powiem co pamiętam.

Akcja zaczęła się od zabawy 2 rodzeństwa, chłopca i dziewczynki na podwórku wielkiego domu przy stawie. Dziewczynka w pewnym momencie upadła i rozbiła głowę co spowodowało...

Witam, poszukuje dwóch filmów z gifów. Mi nie mówią o nich nic, a chyba oba to komedie.. może ktoś jest w stanie pomóc..

film 1:
media.giphy. com/media/l0MYGSnBPCo2UIxri/giphy.gif
tutaj - chłop wpuszcza fbi do domu, a sam ucieka
film 2:
oi48.tinypic. com/k2iln6.jpg
a tutaj blond kobieta otwiera drzwi czarnemu...

więcej

Cześć , kolega opowiadał mi o filmie , w którym jakiś gość kupuje domy , w których doszło do morderstw I sprawia , że miejsca zrodni (pokoje) znikają. Niestety nie pamięta nawet aktorów. Ktoś, coś?

Film o chłopcu z poprawczaka, który dręczony przez dzieci które tam się znajdują spotyka Siebię z przyszłości, ten pomaga mu się zemścić, ale do końca pewny nie jestem bo nie pamiętam, dlatego tu piszę. Uśmiechnięta Buźka.

Szukam filmu,na pewno był to francuski sensacyjny lub kryminalny Nie pamiętam fabuły,ale pamiętam tylko faceta,który w związku z czymś tam bardzo chciał się nauczyć poznawać ludzi bezpośrednio na ulicy Był bardzo nieśmiały i szło mu dramatycznie Myślałem,że mu się nie uda,ale on uparcie zaczynał od początku i od...

Kiedyś pewna kablówką wyświetlała western pod polskim tytułem :Na jego butach była krew. Wiem że on tu jest ale angielskiego tytułu za skarby nie mogę sobie przypomnieć. Nie wiecie gdzie to tu się znajduje?

witam..poszukuje dobrych filmow o życiu więziennym. Jakie polecacie ?:)