Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Poszukuję filmu który oglądałem dość dawno temu, pamiętam że Ludzie jechali autobusem i później ten autobus miał bodajże wypadek i wszyscy zginęli.
Później do jakby czyśćca trafili ci Ludzie oraz pewien dziadek oraz chłopiec którzy tym autobusem także jechali, po lewej były drzwi do nieba i ktoś siedział (ktoś...

więcej

Bardzo wybacz cie za moj polski. Witam szukam filmu ktory juz pewnie ma kilka lat moze miec max 10 to co z niego pamietam ze byl wyscig na gokardach i w pewnym momencie zgasmu mu silni i on prubowal go odpalic w ruchy nie jestem pewny ale moze lecial na disney chanel

Pamietam, że były w niej dwie rodziny skłócone ze sobą, zakochani chłopak i dziewczyna i strzelanina po której sporo osób 'pofrunęło' do nieba. Oprócz tego był też wątek wesela ;) Z góry dzięki za odpowiedzi, bajkę oglądałam baaardzo dawno także nie pamiętam zbyt dużo szczegółów..

film o chłopaku który wyjeżdza do kumpla zeby pracowac w barze

Witam szukam filmu. Film był trochę o tym i trochę o tamtym. Ale bardziej o tym niż o tamtym. W filmie trochę się działo, ale i trochę się nie działo.

Pomóżcie.

witam. szukam filmu który pamiętam szczątkowo . Mniej więcej para bardzo chce wyjechać z miasta i ma na to odłożone środki jednak przed samym wyjazdem ojciec dziewczyny się rozchoruje przeznaczone środki na wyjazd muszą wydać na jego leczenie żeby odłożyć kasę decydują się że dziewczyna pójdzie do pracy jako kelnerka...

więcej

Coś typu "Age of Kali"

Film opowiada o chłopcu który chciał założyć zespół ale nikt w niego nie wierzył...akcja rozgrywa sie w latach 90 w (chyba) stanach .Wiem napewno że chłopiec śpiewa w tym filmie dziewczynie piosenkę zespołu a-ha take on me .Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu :)

Szukam filmu (a może to był serial?), który obejrzałam w lata 90-tych i z którego zapamiętałam taką scenę: chłopak i dziewczyna są po 2 stronach jakiegoś portalu (przenoszącego w czasie? do innego wymiaru?), i on próbuje ją wciągnąć do niego. Jakieś skojarzenia? :)

Jakie macie typy? Dla mnie: American Beauty, Bardzo długie zaręczyny, może też Leon. Nie przytoczę, bo nie pamiętam ze 100% dokładnością, ale kto widział ten wie o co chodzi. :)