Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie macie typy? Dla mnie: American Beauty, Bardzo długie zaręczyny, może też Leon. Nie przytoczę, bo nie pamiętam ze 100% dokładnością, ale kto widział ten wie o co chodzi. :)

Grupa amerykańskich / Rosyjskich żołnierzy w tym jedna kobieta trafiaja na misje do laboratorium by sprawdzic czy cos tam jeszcze zyje ... Zostaja zarzeni wirusem i postanawiaja wlaczyc pomiedzy soba losójąc niesmiertelniki ... Dalej nie pamietam pomocy !!!

Cześć, mam pytanie do znawców. Szukam anime podobnych do "Mały Kuro", "W krainie bogów", "Grobowiec świetlików". Te trzy animacje widziałam. W ostatniej się dosłownie zakochałam i poryczałam.
Czy ktoś z Was zna jakieś ciekawe anime, stare, klasyczne? Nie przesadzone, nie wycudowane. Takie proste, jak te, które...

Film ze Skandynawii. Facet, który jest cpunem, ale obecnie przestał. Jest napiętnowany, nie może znaleźć pracy, bo mu to wypominaja, jest rozczarowany z życia, widzi bezsens relacji, jest to tak uderzajaco ukazane, nawet jakiś przeloty romans nie daje mu radości. Kończy się tak, że idzie do domu, zaczyna grać na...

Witam wszystkich, ostatnio chodzą mi po głowie 2 filmy , których tytułów nie pamiętam lecz mam do nich wielki sentyment, liczę na to że ktoś mi pomoże i ze zlepku faktów odszyfruje o co mi może chodzić ;)
1 - film animowany , którego akcja toczy się na dzikim zachodzie , pamiętam że był tam Droopy i Dripple , postacie...

więcej

Witam, generalnie film opiera się na tym, że grupa ludzi zakmniętych w pomieszczeniu oszklonym, prawdopodobnie w mieście ginie bez przyczyn osób trzecich, jedynie próbując się wydostać ponieważ są pod presją zakapturzonej postaci przyglądającej się całej sytuacji.

Kiedyś oglądałam taki film , pamiętam że kobieta kochała się w kolesiu ale on był zajęty i jej nie chciał ... Próbowała różnych sposobów żeby się do niego zbliżyć Ale jak zrozumiała ze nic z tego nie będzie chcąc zrobić mu na złość wyciągnęła prezerwatywe z jego kosza na śmieci, wlala robię zawartość w wiadome miejsce...

więcej

Witam poszukuję filmów jak w temacie? Jeśli ktoś jakieś zna proszę o tytułu bo ja niestety nie mogę znaleźć chyba że takich nie ma. Pozdrawiam.

Witam, szukam filmu, dokładnie to był dramat,akcja rozgrywała się w wędrownym cyrku, w którym podróżował ojciec z tego co pamiętam niewidomą córka i kiedyś zabrali do niego jakiegoś chłopca. Później jakoś tych dwoje się zakochali i w ogóle, a później się okazało, że ten chłopak był księciem i na końcu chyba staję się...

więcej

Szukam filmów typu, las, autko, grupa ludzi bądź znajomych i jakiś morderca.
Np. http://www.filmweb.pl/film/Teoria+zabijania-2009-466098 albo http://www.filmweb.pl/film/Manhunt+-+Polowanie-2008-444258