Witam. Szukam 2 filmów z teledysku " Deys - Mały sklep" watch?v=7plOjTswNYA
mianowicie tego od 0:00 do 0:05 i od 0:05 do 0:09. te urywki ciekawie wyglądają i ciekawi mnie strasznie co to za filmy bo bym sobie je z chęcią oglądną. Z góry dziękuje.
Jak w tytule. Był to stary film o niewidomej kobiecie, dwóch bandytów chciało na nią napaść i ukraść coś z jej domu. Było tam jeszcze coś o północy, zmierzchu lub nocy. Wiem, że to niewiele ale liczę na pomoc.
Z góry dzięki
Cześć. Tak sobie rozmawiałam z mamą o filmach i nagle jej się przypomniał taki jeden sensacyjny, ale niestety nie pamięta tytułu. I teraz nie daje mi to spokoju :D Mamie się kojarzy, że główną rolę grał tam Wesley Snipes albo jakiś inny czarnoskóry aktor, ale nie jest pewna. Pamięta taką akcję pod koniec filmu jak...
Witam wszystkich 2 miesiące temu widziałam zwiastun pewnego filmu, ktory przyblize. Meżczyzna był rozpieszczany przez swoja matke, mieszkajac sam w domku jednorodzinnym 2 kobiety okradaja tego mężczyznę ten to zauważa, kobiety uciekają. Jednej udaje się uciec druga zostaje potrącona przez samochòd. Mężczyzna bierze ro...
więcejPoszukuje dawno widzianego filmu. Jeśli dobrze pamiętam akcja dzieje się w Skandynawii. Pamiętam kilka scen z niego. W jednej główna bohaterka - nastolatka na imprezie (chyba szkolnej) na tyłach budynku zostaje 'tknięta' penisem rówieśnika. W kolejnej rozmawiając przez telefon stacjonarny masturbuje się leżąc na...
Przykro mi ze nikt nie może sobie przypomnieć filmu o zydach którzy sprzedawali ziemie pod osiedla mieszkaniowe.Bede chodzil z bolem glowy az się nie wylecze z tego filmu.Do usłyszenia.
Film o chłopaku który miał raka jądra po wycięciu jądra koledzy zgubili mu to jądro w szpitalu jakiś taki motyw był , do tego miał kolegę który zapożyczył się w kasynie i wynosili mu wszystkie meble po kolei . Taka głupkowata komedia
Szukam takiego filmu:
Gatunek: horror, SF, akcja
Rok produkcji: nie pamiętam, ale to nowszy film, bo miał całkiem zaawansowane efekty specjalne. Jakoś 2000 - 2013.
Fabuła: Akcja dzieje się na jakimś zaginionym statku kosmicznym. Jest pewna grupa komandosów, z tego wydaje mi się, że była chyba jedna kobieta...