Chodzi mi o film w którym bodajże główna rolę grał bohater w płaszcz u kruka prawdopodobnie była to klątwa rzucona przez kogoś.moze ktoś zna tytuł filmu szukam już długo nikt nie może pomóc
Witam,
Poszukuje filmu, kiedyś leciał na polsacie. Akcja dzieje sie w stanach, jest dwoch braci z czego starszy jest tj. Hakerem i buntownikiem, wylano go z dobrej szkoly. Jego mlodszy brat chodzi do szkoly, lecz pewnego dnia zmienil sie dyrektor ktory wspolpracuje z terrorystami i bierze uczniow za zakladnikow....
Pamiętam strzępki opisu. Film o młodej kobiecie, która często wychodzi się napić ze znajomymi. Wydaje mi się, że dotyczył zwyczajów alkoholowych Koreańczyków/problemu alkoholowego tej dziewczyny. W głowie mi majaczy plakat - kobieta w puchowej kamizelce, chyba pomarańczowej, na pierwszym planie, ale w sumie tego...
Witam. Od jakiegoś czasu szukam filmu, którego zwiastun kiedyś widziałam. Z tego co pamiętam, przedstawiał on historię młodego pisarza (?), który wprowadza się do czyjejś rezydencji i uwodzi żonę właściciela owej posiadłości. Wiem że to dość mało, ale mam nadzieję że wystarczy. Film podobny do Anny Kareniny. :)
hej szukam takiej bajki aimowanej ale nie dla dzieci z chodzaxymi penisami etc. zna kto tytul? to nie jesy kon rafal ani happy tree friend
Szukam filmu o zombie. Pamiętam tylko tyle, że to była komedia gdzie jakaś grupa przyjaciół rozbiła jakiś dzbanek i wypowiadali jakieś głupie rzeczy i tam zombie zamiast gryźć to robiły malinki. Szukam już go od roku.
Szukam filmu o grupie nastolatków którzy idą w nocy do lasu żeby bawić się w chowanego,każdy ma ze sobą latarkę,niby w tym lesie dużo młodych popełniło samobójstwo,potem są jakieś duchy w jakiejś starej chacie,dalej nie pamiętam.
Szukam filmu o podróżach w czasie,mianowicie na okładce jest ojciec i syn,ojciec jest jakimś naukowcem co zbudował wehikuł czasu.Facet z żoną i synem żegnają się na lotnisku, koleś niby leci w delegację a tak naprawdę skacze w czasie i nigdy nie wraca.Gdy jego syn jest dorosły odkrywa maszynę i skacze w czasie aby...
Interesują mnie mroczne duety: szalony naukowiec oraz jego pokraczny, dziwny pomocnik, coś na wzór Frankensteina i Fritza. Wszystkie filmy i seriale, gdzie pojawiają się tacy bohaterowie.
Grupa nastolatków wyjeżdża do domu letniskowego z poczatku jest wszystko ok ale gdy zapada zmrok pojawia sie pewien człowiek ,który zaczyna mordować jedna z osób. Daje im pewien wybór ze jeżeli będą sie zabijać nawzajem do godziny chyba 5 rano to nie bedzie wkraczał do akcji ale jeżeli tego nie zrobią to zabije ich...
więcej