Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamietam ze w filmie tez byla taka sytuacja ze kolega (tego chlopaka ktory chcial zaimponoawc dziewczynie) pracowal w salonie samochodowym i ukradl czerwony samochod dla niego , byla tez impreza taka jakby ludzi z tej klasy , pamieteam jeszcze ze uprawiali seks na trampolinie w obcym ogrodzie , byla tez sytuacja ze...

Jeszcze raz przypomnę ta jedna scene tego filmu.Akcja ta rozpoczyna się prawdopodobnie na poczaatku tego filmu.Otoz grupa ubranych w czarne garnitury w kapeluszach na glowie z długimi bakobrodami zydow podpisuje akt sprzedaży ziemi pod osiedla mieszkalne i centra handlowo-rekraacyjne.W finale dyskusji dwóch stron zydzi...

więcej

Witam,szukam filmu o agencie CIA i elitarnej jednostce którzy mają za misję znalezienie tajemniczego sygnału chyba na pustyni,żołnierze nie wiedzą co mają szukać,ale agent wie o co chodzi.O ile pamiętam były jakieś światła na niebie i twożyły się jakieś wiry z tajemniczymi postaciami.Żołnierze jeden po drugim gineli a...

więcej

Otóż ten kto oglądał Legion Samobójców ogarnia też historię o June Moon ta co się zamieniala w Wiedzme... Czy jest film o tej historii tej June która się zmieniała w Wiedźme?

Witam. Poszukuje filmu o takich dwóch typach co jechali/uciekali samochodem przez nieskończoną autostradę/drogę przed duchami/zmorami. Później było się dowiedzieć, że to jakieś problemy przeszłości. Zatrzymali się na jakimś małym moteliku/stacji paliw i tak w koło a ta droga to była nie taka miastowa tylko piaskowa,...

więcej

Nie pamiętam tytułu ale film był dość ciekawy.
Pamiętam, że był jakiś bodajże nauczyciel, który miał syna, który mu zmarł. Postanowił zająć się chłopakiem z chyba poprawczaka. Nauczyciel miał też córkę, która zakochała się w tym chłopaku, a sam nauczyciel traktował tego chłopaka jak syna. Ten syn miał hobby rzucać...

Chodzi mi, że wpadł mi w oko kiedyś jak byłem mały i po 21 CN zmieniało się w tcm film. O studentach szkoły muzycznej. Stany lata 70 bądź 80. Przydałby się na dzisiejszy wieczór.

Naprawdę będę bardzo szanowała osobę, która mi odpowie.
Film oglądałam w telewizji, myślę, że około 8-12 lat temu, na tvp1 bądź tvp2 - ale to nie na 100%. Scena, którą pamiętam, przedstawiała młodego chłopaka, możliwe, że elegancko ubranego, który szedł, być może nad ranem, przez miasto i w jednym miejscu zauważył...

więcej

Było tak, że matka wyjechała gdzieś na zakupy, zostawiła nastoletnią córkę w domu. Córka nawiązała kontakt z chłopakiem przez internet, a on ją chyba porwał i przetrzymywał we własnym mieszkaniu. Potem włamał się do systemu sterowania samochodu matki. W pewnym momencie ona musiała zatrzymać się na poboczu i cośtam było...

więcej

Nie pamiętam zbyt wielu szczegółów. Oglądałam to z 10 lat temu, w telewizji i to raczej tej "darmowej", czyli TVP lub Polsat. Kobieta trafiła do więzienia, będąc w ciąży i dzięki temu miała większą celę. Po urodzeniu była z tym dzieckiem, pamiętam, że chodziła po sklepie (bez sensu, wiem), na stoisku z mrożonkami...