Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mama nie daje mi spokoju :D
Chcemy znaleźć film,nie znamy aktorów ani nawet roku produkcji :/
Kobieta pracuje w jakiejś firmie,w tej pracy miała koka i była blondynką.Poznała w kawiarni (chyba) jakiegoś faceta,być może chodziło o jakąs randkę w ciemno,nie wiem.Byli ze sobą jakiś czas,on musiał wyjechać do...

użytkownik usunięty

O dziewczynie, która zatrudniła się u pewnej rodziny w do pilnowania domu podczas ich nieobecności. Późnej okazuje się, że chciała pozbyć się córki tego małżeństwa by zająć jej miejsce. Film z 2015 roku, leciał całkiem niedawno na HBO, pomożecie?

Mąż wyłudził pieniądze i upozorowal swoją śmierć ,aby żona i dwoje synów dostali pieniądze z ubezpieczenia. Po paru latach ,żona dostała wezwanie do zwrotu pieniędzy ponieważ osoba o tym nr. ubezpieczenia żyje. Zszokowana kobieta postanawia rozpocząć własne śledztwo. Okazuje się że mąż żyje ma nową rodzinę i jest...

Trzech mężczyzn i trzy kobiety (prawdopodobnie trzy pary) wyjeżdżają na wakacje i zamieszkują w domu. W nocy jeden z mężczyzn i jedna z kobiet zdradzają swoich małżonków. Rano okazuje się ze kochanek nie żyje. Rozpoczyna się śledztwo, które wykazuje ze nie ma śladów włamania i zabójstwa musiał dokonać ktoś z...

Chodzi mi o film River http://www.imdb.com/title/tt4215810/?ref_=nv_sr_4 nigdzie nie mogę go znalezc

Pamiętam tyle odnaleziono jakąś świątynie okazało się że panuje w niej demon odwrócone krzyże itp a główny aktor który był byłem księdzem który stracił wiarę musiał do niej powrócić i wygnać demona

Szukam tytułu filmu w którym głównym bohaterem był zombiak, który nawiązał znajomość z jakąś dziewczyną. Ów zombiak mieszkał w samolocie. Następnie zaczął stopniowo "ożywać" (jego znajomi także :)). Będę wdzięczny za pomoc.

Nawiazuje do wcześniejszego opisu.Byl to film amerykański.Zebrani zydzi(rada starszych) podpisala papiery dotyczące sprzedaży ziemi pod nowe osiedla(budynki mieszkalne i centra handlowe).jeśli ktoś kojarzy ten watek,to proszę podac mi tytul tego filmu.Pomozcie mi bo chyba oszaleje.Dziekuje,

Szukam filmu jak facet uciekał przed policją szermanem.Kiedys go ogladałem.Pamietam tylko że przykuł jakiegoś golasa do słupa

Niewiele pamiętam ,z tego filmu utkwil mi jeden tylko watek jak zydzi sprzedają swoja ziemie.Jesli ktoś kojarzy ten watek z jakims filmem,to proszę o podanie mi tytułu.Dziekuje