Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej

szukam filmu w którym był użyty ten utwór:
Two Steps From Hell - Miracles

Ktoś, coś?

Witam,
Wie ktoś moze z jakiego filmu jest zrobione to zdjecie?

h/ttp://i.imgur.c/om/ZjC0WOG.jpg

[usuncie sobie slash po "h" i slash po "c"]

Czy znacie może tytuł filmu, który opowiada o szalonej opiekunce, która zabija domowników różnymi sposobami. Sama opiekunka miała czarne włosy i była chuda, chyba też nosiła sweter w paski.
W filmie najbardziej pamiętam dwie sceny:
1 gdzie spycha właścicielkę domu że schodów, która po nieudanym ataku opiekunki na...

więcej

Potraficie przywołać tytuły filmów w których jakiś bohater mimo niekulturalnego zachowania, wulgarnego wypowiadania się, może nawet problemów z agresją, prawem okazywał się bardzo inteligentną albo empatyczną osobą która reprezentuje jakieś dobre wartości?

Ktoś pamięta film o takim chłopcu który miał zdolności chyba telekinezy potrafił otwierać sejfy za pomocą telekinezy bez użycia rąk i chyba był wykorzystywany przez szajkę złodziej

Poszukuję dobrych, ciekawych filmów, których akcja rozgrywa się na wsi- nie chodzi mi jednak o sielankowe historie o życiu zgodnym z rytmem natury. Czytałam ostatnio "owoc żywota twego" i poszukuję historii w tym stylu.

Jeśli ktoś zna film, w którym ksiądz- na wsi lub nie występuje w roli antybohatera- też z chęcią...

więcej

Witam ogladałem kiedys film i chciałem zobaczyc go ponownie jednak nie pamietam nazwy. W filmie chodzilo o to ze młoda dziewczyna opiekowała sie starszym małzenstwem. starsza pani opowiada dziewczynie o voodoo itp. Opowiedziała tez legende ze istnieje zaklecie wydłuzajace zycie i tylko 1 małzenstwo je znało ale zostali...

więcej

Witam. Szukam filmu o porwaniu. Pamiętam, że matka wyjechała w nim na zakupy, zostawiając nastoletnią córkę w domu. Córka nawiązała kontakt z chłopakiem przez internet, a on ją porwał i przetrzymywał. Potem włamał się do systemu sterowania samochodu matki. W pewnym momencie ona musiała zatrzymać się na poboczu i cośtam...

więcej

Witajcie

Często czytając recenzje nowości filmowych zastanawiam się czy twórcy tych recenzji są nastawieni głównie na wyszukiwanie błędów, niedociągnięć lub czegokolwiek do skrytykowania. Często też się zdarza że recenzje nie odzwierciedlają opinii widzów. Postanowiłem więc cofnąć się w czasie i stwierdzam że wiele...

więcej

Jakieś osiem/dziesięć lat temu oglądałam film o dziewczynie chodzącej do liceum, która poznała starszego od siebie chłopaka. Chłopak ten okazał się strasznie o nią zazdrosny i tak dalej... Zmieniał ją, obmacywał w miejscach publicznych (w wesołym miasteczku, na karuzeli) i ojciec ten dziewczyny tego nie akceptował......

więcej