Szukam filmu o kobiecie ktora mieszkala w Seulu i postanowila odwiedzic swoja rodzinna wyspe na ktorej wladze sprawowali mezczyzni i znecali sie nad kobietami (lacznie wszystkich bylo ok.9 osob).
Kiedyś oglądałam horror (albo thriller, nawet nie wiem) i była to historia, że dziewczyna wprowadziła się do jakiegoś domu, gdzie mieszkało kilka osób i oni byli nagrywani/kontrolowani 24/7 . Ta nowa dziewczyna rozmawiała przez czat z jakimś niemym chłopakiem, pamiętam że na końcu była scena że przyjechała policja, bo...
więcej
Witam.
Film ten oglądałem kiedyś w telewizji. Zaczyna się mniej więcej tak, że młody chłopak
myje samochód swojego ojca przed domem (chyba było to ferrari 250gto, albo coś
podobnego) i chyba w tym momencie poznaje dziewczynę. Później wiem, że kradnie ojcu
ten samochód i razem z tą laską wyruszają w podróż....
Kiedyś oglądałem film, kryminał, wiem, że mi się podobał... i chciałbym jeszcze raz obejrzeć... ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu. W każdym razie to był kryminał... z tego co pamiętam, to jeden z policjantów, detektyw został za coś ukarany i odesłany do archiwum. Tam razem z innym gościem (pracownikiem...
więcejWitam, jak wyżej. Poleci ktoś ciekawe filmy o komikach? Chodzi o to, że główny bohater jest komikiem. Coś takiego jak Louie. (Louis CK). Zapragnąłem obejrzeć coś takiego, po ciekawym zwiastunie nadchodzącego filmu z Robertem De Niro.
Siemka zna ktoś film w którym rozpoczyna się imprezą na której grają w rozbieranego pokera potem zakładają sue że jeden koleś wyjedzie nago na dwór gdy wyszedł został zgwałcony przez łosia/jelenia bądz coś innego dalszych akcji nie pamiętam. Pomóżcie.
×××××××××××× +18 ××××××××××××
Zastanawiam się jak w filmach nagrywają sceny seksu. W takiej Grze o Tron może mogli
postawić jakąś deskę, albo poduszkę między postaciami, ale naprzykład jak to robili w
serialu "Tell Me You Love Me" gdzie wszystko dokładnie widać, widać dokładnie pozycję i
widać, że niektóre...
Cześć mógłby mi ktoś polecić jakiś fajny film komediowy? Tylko nie takie z pierwszych lepszych stron bo juz oglądałem :)
Witam. Jedyne co pamiętam z filmu to scena w której było dwóch terrorystów i lektor opowiadał o nich że jeden jest dokładny i lubi mieć wszystko dopiete na ostatni guzik i wysadził sie tam gdzie miał sie wysadzić a drugi całkiem odwrotnie i wysadził sie za wczenie. kiedyś w tv to leciało i tylko ten fragment...