Gosc trafia na uczelnie. Tam poznaje grupke osob ktora wtajemnicza go w jakas zabawe polegajaca na zbrodniach(?). Na koniec okazuje sie ze dziewczyna ktora pierwsza poznal jest zabojca
Jakiś rok temu oglądałem film o nastolatkach z USA. Był poruszony temat narkotyków i gangsterki. Biedne liceum dla ludzi z marginesu przychodzi biała nauczycielka i stara się uratować te dzieciaki. Jeden chłopak hiszpańskiego pochodzenia ginie i wtedy ona zaczyna działać. Jest tam charakterystyczna piosenka z czołówki...
więcej
Im głupsze, tym dla mnie lepsze. Tzn, lubię bezsensowne dialogi, kiedy bohaterowie robią sobie krzywdę, kiepskie efekty specjalne itd. Bez większego polotu, bez jakiś ukrytych ideologii, żeby ta komedia była tak głupia, że aż śmieszna, ale nie żałosna.
Ciężko z tym, bo większość komedii jest po prostu żałośnie...
kiedys ogladałem taki film.Jakis chłopak musi sie przprowadzic bo jego brat trenuje tenisa i w nowym miejscu zamieszkania ma duzo klopotow i stopniowo uczy sie bic
Film w miarę nowy może z 2015r, akcja może thriller
młody chłopak za opiekę chyba w więzieniu musi się odwdzięczyć bosowi po wyjściu nie pamiętam aktorów bo bym znalazł sam. Młody aktor 20 może 20 kilka lat, Mafiozem już był bardziej znany aktor ale nie pamiętam kto.
Tropiki i coś tego typu.
Widziałam tylko urywek i jedyne co pamiętam to to, że były tam króliki z jakimś zakażeniem, gryzły ludzi.
To był chyba typowy słaby horror
(na pewno nie "Zombiebobry")
Film z gatunku thriller. Syn około 25 lat, ojciec bogaty, starszy pan. Matki brak, w jej miejsce pojawia się macocha, która jest zauważalnie młodsza od ojca (mniej więcej w wieku syna). Fabuła opiera się o zabójstwo, które rzekomo dokonała macocha, jednak jego sprawcą jest tak na prawdę syn. Z filmu pamiętam kilka...
A więc tak jak w temacie szukam filmu ale nie pamiętam tytułu. W filmie pamiętam była córka pastora i ona mieszkała w takiej wsi. Zabroniono tam tańca dlatego że kiedyś podczas zabawy pewien chłopak miał wypadek i dlatego zabroniono. No i do tej wsi przyjechał taki jeden młodzieniec i on bardzo lubił tańczyć i koniec...
więcejhejka szukam dość starszego filmu chyba komedia przygodowa .... pamietam tylko ze jacyś ludzie strzelili w powietrze i zabili niewidzialnego chyba rycerza ...i jeszcze że jakiś krzak gadał ....
Witajcie,
Kilka lat temu ogladalam film o kobiecie,ktora byla czlonkiem mafii. Film zaczynal sie od romantycznej
kolacji z jej nazeczonym. Z tego co pamietam on pozniej ginie w wypadku. Ich wspolnym marzeniem byla
niewielka knajpa czy sklep. Po jego smierci ona wyjezdza i realizuje marzenie. Bylo to na jakiejs...