Witajcie,
Kilka lat temu ogladalam film o kobiecie,ktora byla czlonkiem mafii. Film zaczynal sie od romantycznej
kolacji z jej nazeczonym. Z tego co pamietam on pozniej ginie w wypadku. Ich wspolnym marzeniem byla
niewielka knajpa czy sklep. Po jego smierci ona wyjezdza i realizuje marzenie. Bylo to na jakiejs...
Poszukuje filmu, który opowiada o żywiołach (m.in. trzęsieniach ziemi, tsunami, tornadach), tylko koniecznie musi być polski dubbing, a nie lektor. Tylko dość dobre jakości, może coś z Krystyną Czubówną. Szukałem, lecz niestety trafiam na słaby dubbing albo lektora. Może ktoś wie, w jakiej np. serii filmów...
Cześć ja szukam filmu w którym toczyła się taka niby wojna coś takiego i w etym filmie mężczyzna zostaje zabrany do jakiejś meliny gdzie zostaje poddany operacji , wszczepiają mu metalowe części wzmacniają kręgosłup itp. Jest on takim pół robotem , pamiętam też ,że po tej całej operacji on zadał im pytanie "co wy zemną...
więcej
Witam. Poszukuję filmu: amerykański, lata 90-te, głównym bohaterem jest piegowaty grubasek. Film leciał parę lat temu na polsacie, polski tytuł to "moje wakacje".
Tematem przewodnim była drużyna koszykówki, chłopaki trenowali żeby wystąpić w zawodach, zbierali kasę myjąc samochody itp.
Dziękuje za pomoc.
To było coś ze grupa mężczyzn bierze udział w jakim eksperymencie i jadą do więzienia i jak tam Wytrzymaja czy coś to dostała pieniądze wie ktoś?
Witam, wiem że było już mnóstwo takich tematów, ale naprawdę nie wiem jak znaleźć pewien serial(sądzę, że to był serial, ale nie jestem pewien), a bardzo mi na tym zależy. Dobra, może ktoś wie. Widziałem zwiastun jakiś rok temu, to miało lecieć albo na którymś z HBO, albo którymś Canal+. Zwiastun pokazywał jakieś...
co koleś był dobry w gry (komputerowe, PS i.t.d.) w ogóle chyba wymyślał czy coś te gry, był tam kolo przebrany jak Neo z Matrixa i małpa (szympans) karateka chyba w kimono...