Hej, mam pytanie do wszystkich fanów prawdziwych książek składających się na trylogię millennium. Czy tylko ja uważam że 4 część nigdy nie powinna powstać bo jest po prostu brakiem szacunku dla Stiega i wielka głupotą, a 5 część to już w ogóle paranoja? Powinni to skończyć na 3 części, ostatniej która napisał PRAWDZIWY...
więcejfilm dramat psycholog, albo tchiler .młody miliarder nagle zachorował , ma grupę znajomych młodych ludzi, jeden z przyjaciół podejmuje sie zabiegu operacji miliardera- wtedy zaczyna sie jego dramat , ma świadomość co się dookoła niego dzieje, ale nie może nic zrobić, bo jego ciało uspione ,a przyjaciele próbuja go...
film s-f, akcja na samym początku dotyczy jakiegoś kapitana statku (to rudera), później na jakiejś planecie poznaje dziewczynę która jest bardzo brudna, następnie zmusza ją do umycia w jakimś stawie czy coś i dziewczyna ukazuje się bardzo atrakcyjna.
Pamiętam jeszcze że na tej planecie zostają porwani i dziewczyna...
jedyne co pamiętam to, że bohater - człowiek młody i dbający o swój wygląd - pręży się przed lustrem w łazience i dzień rozpoczyna od garści prochów. Dalej pamiętam epizod - z hotelu chyba - gdzie, śledząc swoją panienkę ukazuje mu się wielka światłość. Nie wiem czy to widzenie czy to coś pozaziemskiego.. nie pamiętam....
więcej
Film o dochodzeniu, sprawa sprzed lat. Jakaś duża rodzina, głównym bohaterem był facet. Wiele lat temu córka/jakaś dziewczynka zaginęła/umarła i on po latach jej szuka.
Pamietam, że schowała sie do auta i odjechała bo chciała uciec z domu. Facetowi udało się to odkryć
nie pamiętam zbyt wiele. horror lata 80 -90te, gościu miał w głowie jakby 3 oko na czole, z tego miejsca wychodziło takie coś (jak by kawałek odnóża zakończony tym okiem), to powodowało że delikwent widział mózgi innych ludzi i chciał jej jeść.
Witam, wiem że było już mnóstwo takich tematów, ale naprawdę nie wiem jak znaleźć pewien serial(sądzę, że to był serial, ale nie jestem pewien), a bardzo mi na tym zależy. Dobra, może ktoś wie. Widziałem zwiastun jakiś rok temu, to miało lecieć albo na którymś z HBO, albo którymś Canal+. Zwiastun pokazywał jakieś...
Witam, wiem że było już mnóstwo takich tematów, ale naprawdę nie wiem jak znaleźć pewien serial(sądzę, że to był serial, ale nie jestem pewien), a bardzo mi na tym zależy. Dobra, może ktoś wie. Widziałem zwiastun jakiś rok temu, to miało lecieć albo na którymś z HBO, albo którymś Canal+. Zwiastun pokazywał jakieś...
Może ktoś pomoże odnaleźć tytuł filmu którego szukam. Niewiele pamiętam. Film dosyć stary około 1950, na pewno USA, obyczajowy, familijny, dramat. Małe miasteczko, główna bohaterka to dziewczynka (?? 13-16 lat), która cały czas robi jakieś dobre uczynki, pomaga komu może, bardzo uczynna, uśmiechnięta. Coś na końcu się...
więcejWitam, szukam nazwy serialu nie wiem za wiele.. ze zwiastuna pamiętam jedynie tyle, że chodziło o jakiś dom i jakieś historie z nim związane? horror najprawdopodobniej. W serialu grał młody znany aktor.. serial w miarę nowy. Wiem, że to nie łatwe zadanie.. ale podawajcie wszystko co wam przyjdzie na myśl może ktoś...