Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem kiedyś włoski film o oblężeniu Syrakuz przez Rzymian. To była starsza produkcja (Bodaj lata 60) Nie wiecie co to mógł być za film ?

Wracam sobie wieczorem do domu... prawie 22, zaglądam do skrzynki a tutaj niespodziewana wiadomość od... osoby świadków Jehowy

Z reguły zawsze, jak dzwonią to byłem w domu. Przyznam, że pierwszy raz dostałem list pisany ręcznie (spotykałem się z ich ulotkami itp) Spotkaliście się z takim przypadkiem?

P.S...

Siema, wie może ktoś w jakim miejscu,mieście nagrywany był film Dzielnica Lakeview?

Witam,szukam filmu w którym rodzina głównego bohatera zostaje zamordowana przez rosyjska mafie jak dobrze pamiętam.Przypominam sobie scenke jak główny bohater kleczy a wokół niego stoją ludzie z tej mafii,myślałem że to Jason Statham gra gwolnego bohatera ale przeszukałem jego filmy i chyba się myliłem.
Proszę o...

Witam, szukam filmu który oglądałem może z 3 lata temu Ale nazwa jego całkowicie wyleciała mi z głowy a także nie mogę sobie przypomnieć kto w nim grał, choć pamiętam kilka scen a mianowicie, grupa żołnierzy albo najemników dostała zadanie uratować małe dzieci w wieku 6-10 lat z rąk jakiegoś biznesmena zarazem złego...

więcej

Szukam ciekawych filmów o porwaniu podobnych do 3096 dni:)

Mało znane !!! Poniżej 30000 ocen na Filmwebie.

Ostatnio przypomniałam sobie (przypominam sobie często i mi krąży po głowie) ze jako mała dziewczynka oglądałam przez szparę w drzwiach jakiś film - było późno, dzieci juz dawno powinny spać. Był chyba czarno biały, chyba polski ale pamietam kawałek fabuły : kobieta wybiera sie z córka (4-8 lat) na zakupy/do lekarza...

więcej

Witajcie szukam 7 odcinka timeless z polskimi napisami bądź lektorem.Gdzie mogę to za darmo obejżeć ?

Szukam filmu w o czlowieku ktory zabijal w jakims celu zwiazanym z dziewczyna (chyba mial liste).W momencie, gdy zabijal ubieral czarna szate.Koniec filmu wygladal tak, ze chcial kogos zabic w plonacym domu i byla tez tam ta dziewczyna w ktorej sie zabujal i nie udalo mu sie, poniewaz go powstrzymala zabijajac...