Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak wyżej. pamiętam że ta bajka/film była na pół z aktorami na pół animowana. Było tam kilkoro dzieci i jakaś starsza dziewczyna. Znaleźli magiczne drzewo z wróżkami (te części z wróżkami były animowane) i po jakimś czasie ta starsza dziewczyna wyszła za mąż za króla wróżek. I ten król miał takie berło z okrągłym...

Witam. Szukam filmu o walce kapel. Jak chyba w koncowej scenie zaczeli grac wylatywaly od zespolu takie jakby potwory dziny. Im glosniej grali tym silniejsze te stwory byly. Bardzo zalezy mi aby ten film znalezc.

zna ktos jakies dobre familijne filmy na swieta ?? :)

Szukam odcinków, gdzie ukazane są:
- relacje Lynett z dziećmi, chodzi mi najbardziej jak ciężko jest zajmować się domem i dziećmi na raz (np odcinek gdzie wybiła naczyniem szybę z nerwów)

- Gaby gdzie zachowuje się jak luksusowa żona, fragmenty gdzie jest to najbardziej widoczne

Poszukuję filmu, w który mąż po śmierci żony przebiera się w jej ubrania i robi to dla dziecka. Po pewnym czasie staje się to normą i jako "mama" odwozi go do szkoły etc. Po pewnym czasie ma przez to problemy w pracy i interesuje się nim opieka społeczna, która chce mu odebrać dziecko.
Bardzo proszę o pomoc.

Witam. Nie mogę znaleźć filmu którego kiedyś oglądałem.
Zaczyna się że po jakaś dziewczynę z klasztoru przyjeżdża facet który ma ja przetransportować bo ona ma w sobie wirusa czy coś takiego, kojarzy ktoś może co to za film?

Postaram się naprowadzić jak najlepiej mogę, ale tych szczegółów nie jest zbyt wiele.

Film jest na pewno przygodowy, ponieważ chodzi o poszukiwanie skarbu. Prawdopodobnie dziadek głównego bohatera (młody chłopak) umiera, mówiąc mu wcześniej o skarbie. Dojście do niego polega na przejściu odpowiedniej ilości kroków...

więcej

Szukam wszelakich filmów o tematyce kibicowskiej.
Fabularne i dokumenty.
Mogą być lużno powiązane z tematem.
Z góry dziekuje.

Cześć. Ostatnio po głowie chodzi mi film, który oglądałem za dzieciaka (rok ok 2000), niestety nie pamiętam tytułu tego filmu, a bardzo chciałbym go obejrzeć jeszcze raz.
Akcja rozgrywa się w jakimś germańskim kraju. Grupa śmiałków wybiera się na wyprawę do jakiegoś zamku w górach, w którym była jakaś...

Witam. Szukam aktorki na zdjęciu poniżej.

http://i.imgur.com/m3tNsqh.png