Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przed chwilą obejrzałem ''Po wypadku (2012)'' i nawet ok mi się go oglądało
nawet coś podobnego do tego może być ''Zdarzenie (2008)''

ale też interesuje mnie coś na miarę tych poniżej
(seriale):
- Persons Unknown (2010)
- Pod kopułą (2013)
- Miasteczko Wayward Pines (2015)

Dzień dobry,

poszukuje tytułu filmu, który produkcje miał w tym roku lub ubiegłym. Opowiada on o ataku robotów na ziemie, które kontrolowały ludzkość. Głównym bohaterem jest chłopak, który nauczył się kontrolować te roboty i wyrusza do walki żeby odbić ziemie.

Z góry dziękuje za pomoc.

Hej, lata temu miałem styczność z filmem klasy B, gdzie grupa wampirzyc wysysała życie z mężczyzn przez seks oralny. Pamiętam, że w jednej z pierwszych scen dziewczyna zabija faceta kiedy ten jest oparty o metalową siatkę. Ktoś kojarzy tytuł, albo chociaż jego część?

Dzięki z góry.

Poszukuj filmu, który ogladałam dawno temu. Bohaterem byl chłopak jakoś 16lat oraz jakiś inny chyba jego sasiad- młodszy, nizszy chłopiec i miał ciemne włosy, był chory na autyzm, lub cos takiego. Pamięam, ze ten starszy dostał chyba od swojej mamy jakąś figure pancernika i oddał temu małemu, bo spodobała mu się,...

Witam wszystkich kinomaniaków
Zwracam się do was z nietypową prośbą, otóż od dłuższego czasu poszukuję horroru
"Pokarm bogów" z 1976 r tylko że wersję z polskim lektorem nagraną z telewizorni na VHS. Od dłuższego czasu szukam wersji z lektorem po sieci ale niestety pustka totalna - jedyne co znalazłem to oryginalna...

więcej

Szukam dwóch filmów.
1. Ciężko będzie mi go opisać bo widziałem go tylko na urywkach w jednym z filmików.
Bezdomny (afroamerykanin ) zbiera pieniądze (na co nie wiem) i zanosi je do szkoły "bokserskiej" albo
jakiejś innej, po drodze do tej szkoły pokazane jest jak jedzie metrem i ludzie stoją z pewną odległością...

Jak wyżej, potrzebuję takich filmów :]

Poszukuję filmu, nie za dużo pamiętam. Chłopak trafił do więzienia, trafił do celi z gościem który chciał go zgwałcić ale ten się nie dał a ten co chciał go zgwałcić wziął sobie takiego grubaska, ten grubasek sam wziął koc i zasłonił piętrowo łóżko żeby inni współwięźniowie nie widzieli jak tamten go gwałci. Pamiętam...

więcej

Witam
Szukam filmu animowanego, którego urywek widziałem kiedyś w TV.
Animacja była czarno-biała. Pamiętam scenę, gdzie postać o nieludzkiej twarzy (coś jakby rybia głowa) stała na pomoście, chyba z nożem i prawdopodobnie kogoś zabiła.
Za nią stała kobieta, która zaczęła uciekać, a gość z nożem zaczął ją gonić....

Oglądałam go około 14 lat temu jako całkiem małe dziecko, więc za wiele nie pamiętam, ale do rzeczy:
- rodzina wprowadza się do nowego domu (klasyk), głowna bohaterka kobieta w średnim wieku, blond włosy do ramion
-w domu jest duch dzieciaka, a la diabelskie dziecko - ma znamię (?) na czole (raczej nie dziura po...

więcej