Witam, szukam filmu który kiedyś zacząłem oglądać ale nie mogłem skończyć.
Czarnoskóry mężczyzna podsłuchał kolegów w pracy i postawił zakład na ustawiony wyścig konny, jednak przegrywa i ma problemy, potem ginie. I jest jakby w nowym życiu czy coś i widzi przyszłośc.
Wredny facet pisze scenariusze.Ma bogatą przyjaciółkę(podobną do Carole Bouqet).wrabiają go w zabójstwo,(C.B.?)pomaga,jadą na wieś,gdzie znajdują jego sobowtóra.W epizodach grają aktorzy też wyd...ni przez sobowt.+Polański(?)kręci ujęcie przy kawiarni .
Witam,
Poszukuję filmu. Horror, science fiction. Stosunkowo nowa produkcja. Akcja toczy się w małym amerykańskim miasteczku, pod którym w tunelach mieszkają jakieś mutanty. Mieszkańcy od dawien dawna żyli z nimi w symbiozie jednak z czasem potwory zaczynają porywać ludzi pod ziemie i akcja zaczyna się...
motyw powtarzajacy sie to karuzela koniki w zimie i zeczy ofiar krecace sie na karuzeli film polski mysle ze lata 80 akcja w zimie
pamietam żę był czarno-biały xd i to było tak że były grupy meszczyzn żołnierzy i kobiety żołnierzy i ich kapitanowie (szefowie) wyznaczyli granice czy coś xd ale każda z tych pań miała póżniej swojego chłopaka w tej grupie chłopców a koniec by taki że szefowie (kapitanowie dowódcy) xd świetowali swoje małrzeństwo a...
więcejZ tego co pamiętam film rozgrywał się w szkole dla marginesu lub innej narodowości dzieci. Nauczycielka w drodze na dyskoteka szkolna po zmroku została napadnieta przez 3-4 uczniów swojej klasy, którzy ją zgwałcili i zabili. Ostatni z chlopców skomentował to tak: jeszcze nie doszedłem a ta s..a jest martwa. Później w...
więcejSzukam filmu, który oglądałam kilka lat temu. Był on o rodzinie, w której kobiety (z tego co pamiętam najpierw matka, a kolejnie córka) zabijały ludzi, którzy stawali im na drodze, a ich ciała, wrzucały do jeziora w pobliżu domu. Na koniec pokazane jest dno jezioru, a w nim ciała wielu osób i słowa "co w rodzinie to...
więcejFilm jest o walce z komsitami, jeden gosc byl bodajze oficerem i wyslali go na pole walki,obudzil sie na statku nie byl slaby fizycznie nie wiedzial co sie jak robi wsadzili go w "skafander" musiał walczyć z kosmitatmi.Gdy lecial na pole bitwy jego statek zostal zniszczony jednak on ocalal.Dodam ze zabil bardzo bardz...
więcej
To jedyny film który utkwił mi w pamięci. Pamiętam tylko urywek filmu nic wiecej. szukam go od kilku lat ;/
Prawdopodobnie na początku filmu bohater ucieka z puszczy przed (chyba) wietnamczykami, na pole gdzie wylądowały helikoptery. Z helikopterów strzelali do wietnamczyków. Bohater gdy juz helikopter wystartował...