Hej! Chciałabym znaleźć film, ale ostatni raz oglądałam go z babcią jakieś 10 lat temu i nie pamiętam wiele. Kojarzę tylko, że akcja działa się w Afryce (chyba) i głównymi bohaterkami były trzy młode czarnoskóe siostry, które musiały uciekać przez pustynię. Na końcu jedna z nich zginęła i odnalazła je babcia. W...
a w zasadzie 2 filmów:
Pierwszy: Naziści wciąż żyjący X- lat po 2 wojnie na pokładzie zatopionego okrętu, jedyna scena jaką pamiętam to jak zastrzelili nurka który badał wrak. Potem ojciec kazał mi wyjść z pokoju bo stwierdził że zbyt brutalne dla małego dziecka to sceny... Zapytałbym go i może by to pamiętał ale...
Mam do was wszystkich ogromną prośbę! Czy znacie może jakieś fajne, wolne, spokojne tzw. "depresyjne piosenki" (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi)??? Jeżeli tak to prosze mi coś zaproponować, mogą być motywy z filmów!!! Z góry thx!!
Witam, poszukuje filmu, który oglądałem dość dawno, jak jeszcze byłem dzieckiem. Miej więcej główny bohater trafił do więzienia, gdzie spotkał starca, z którym razem kopali tunel do ucieczki. Pamiętam że ten starzec zginął w tym więzieniu, ponieważ został przygnieciony przez gruz. Protagonista po ucieczce odszukał...
Szukam filmu o chorej dziewczynce, która marzyła by zagrać w szkolnej sztuce i o czerwonej sukience. Gdy jej ojciec wrócił do ich rodzinnego miasta by kupić jej ukochaną sukienkę zginął w wypadku.
Nigdzie nie mogę tego znaleźć a już od dawna mnie to męczy. Proszę o pomoc
Mężczyzna trzyma w domu trupa dziewczyny która się do niego włamała. (Jada z nią kolacje, ta scena powtarzała się dość często.) Dziewczyn było chyba 2, ale jedna uciekła, druga spadła z drabiny i umarła. Gość prawie się nie odzywa, miał ciężkie dzieciństwo z matką, jest dorosły ale opiekuje się nim ciotka, która...
Witam drodzy kino maniacy. Szukam filmu w tematyce podrozy w czasie. A wiec facet zmienia zycia za kazdym razem, gdy zostaje zabity przez ludzi demonow i zawsz w nowym zyciu jest w kolo niego taka ladna blondynka, ktora o niczym nie ma pojecia.
Jest to amerykanski film i ma na pewno z 10lat. Z gory DZIEKI ;)
Witam, szukam filmu o którym mówił mi kumpel na nocce w robocie:P
Sam tytułu nie pamięta, a ja go nie widziałem.
Chodzi w nim o to, że jakiś facet ma wejść do pociągu i gdzieś nim pojechać. Nie pamiętam czy ginie czy coś, ale budzi się na nowo i stara się zrobić coś inaczej niż poprzednio. Np wysiąść stację...