Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam! Kiedyś oglądałem film, akcja, lekki, komedia. Treść filmu to miej więcej: Zaniedbywana żona zostaje zaczepiona przez faceta, który podaje się za szpiega. W rzeczywistości to taki sposób na podrywanie kobiet. Mąż kobiety dowiaduje się o tym, a jest faktycznie szpiegiem / tajnym agentem i postanawia dać nauczkę...

więcej

Witam szukam filmu ale nie pamiętam tytułu pamiętam tylko z tego filmu że jakiś człowiek poleciał w kosmos i tam go coś zaatakowało i wrócił już jako taki czarny potwór który wysysał krew językiem że w brzuch uderza strzela czy jakoś tak. a Drugi film to o rodzinie która była lekko dziwna i w tej rodzinie ojciec...

Od dłuższego czasu szukam filmu, który oglądałem za małolata. Mianowicie głównie bohaterowie byli policjantami. Jeden z nich bez przerwy jadl z papierowego worka suszone owoce lub suszone papryczki chilli. Jeździli czarnym autem z hydraulicznym zawieszeniem. (Jak jeździli to samochód tak jakby podstakiwał). Jeden z...

Czy ta seria jest na poziomie trylogii "Millennium" albo filmów "Kobieta w klatce", "Zabójcy bażantów" i.t.d. Warto? Podobne klimaty to są?

Najlepsze francuskie filmy - jakie są Wasze propozycje?

Dobry wieczór, szukam filmu:
-film jest polski, dosyć nowy
-opowiada o chłopaku który zakochuje się w żonie/dziewczynie policjanta
-uderza tego milicjanta i zabiera mu broń, za pomocą której porywa samolot i leci nim do Berlina, uciekając z Polski.

Z góry dziękuje za pomoc :)

Uszanowanko, szukam filmu o chyba 3 chłopakach z ulicy pamiętam ze jeden z nich umarł na końcu od uderzenia basebolem w brzuch, a sceny jakie utkwiły mi w pamięci to np. Gdy weszli do kogoś do mieszkania i przy jego Matce pobili jej syna.

Znacie jakiś dobry horror o szpitalu lub coś tego typu ?

Hej. Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu filmu.
Film opowiadał o parze bodajże narzeczonych którzy poznają w klubie jakaś laskę i idą z nią do łóżka. Pamiętam ze główna rola kobieca to blondynka. No i po spędzonej nocy okazuje się że istnieje taśma z nagraniem co robili z tamtą i ktoś żąda od nich hajsu za to. I...