Witam,
tak jak w tytule.. Nie pamiętam wszystkich szczegółów, natomiast mniej więcej opowiadał on o mężczyźnie, który był muzykiem (podróżował z gitarą) i zatrzymał się w domu u pewnej kobiety, w zamian za wykonywanie różnych napraw, prac domowych itp. Po pewnym czasie nawiązał się między nimi romans, ale obydwoje...
Witam was, poszukuję filmów o tematyce porwania coś typu była matka z synem/córką na placu zabaw i te dziecko zostało porwane, po kilkunastu latach matka rozpoznaje syna (nie mam pojęcia jak ten film się nazywa). Filmy tego typu, fajnie by było jak by były na faktach. Wiem że ich jest dużo bo kiedyś oglądałem ale...
Podajcie swoje ulubiony sceny bitewne z westernów: Mogą to być sceny walk białych (wojska lub osadników) z Indianami lub walk samych Indianami z innymi Indianami. Prosiłbym raczej o sceny bitewne w klasycznego okresu tego gatunku niż nowszych produkcji.
Raczej kwalifikuje się jako horror. Nie mam pojęcia, dlaczego tak zapadł mi w pamięć, ale z całą pewnością był słaby. Oglądałam go dobre 10 lat temu, przypuszczalnie na Polsacie. Opowiadał o 2 mężczyznach, byli braćmi i założyli restaurację, która nazywała się "Wściekły głód" (w każdym razie według lektora) i podawali...
więcejSzukam filmu gdzie glownym bohaterem jest maly chlopiec ktory ma smiertelnie chora mame. Rzecz sie dzieje przed swietami - ren chlopiec chce kupic swojej mamie jakis prezent. nie pamietam czy nie mial pieniedzy czy nie zdazyl, ale byl tam motyw ze ktos mu pomogl ten prezent kupic. Pamietam koncowke filmu jak ten maly...
więcejHej, kiedyś (kilka lat wstecz) oglądałem film, raczej kino francuskie o chłopcu, który wykazywał się dużą inteligencją. Pamiętam, główny bohater miał ojca - konstruktora aparatu słuchowego i w jednej ze scen podsłuchuje za jego pomocą rozmowy dorosłych. Potem chłopiec zakłada potajemnie firmę i gra na giełdzie. W...
Film był o wampirach które w nocy zabijały. Garstce osób udało się przetrwać i schować na poddaszu.Jedna bohaterka zakochała się w wampirze ale on się spalił w słońcu...