Hej, jakieś czas temu widziałem na YT urywki jakiegoś filmu, gdzie masowo skręcano karki. Ten film wyglądał mi na niskich lotów komedię. Niestety nie mogę tego znaleźć.
Dlatego piszę tutaj, może mi pomożecie i wytypujecie jakieś znane Wam filmy gdzie jest dużo skręcania karku, jest to raczej słaby film i...
Witam szukam filmu ktory ogladalem kilka lat temu, Fabuła byla o mlodym raperze ktory na poczatku sprzedawał narkotyki, pozniej zostal raperem . Z wygladu byl Gruby i czarnoskóry Na samym koncu zginol zastrzelony w samochodzie, cos podobnie jak 2pac. Prosze o pomoc :D
Witam kilka lat temu oglądałem film o dziewczynie i przepowiedni miała białe albo błękitne korale te korale miału uratować ziemię i jeszcze pamiętam że chyba u jej wuja był czarny pies i pod koniec filmy zmienił się chyba w dużego czarnego lwa
Może ktoś mi pomoże.
Pamiętam jakoś w wieku 15 lat oglądałam pewien thriller. Minęło sporo lat, dlatego nie pamiętam dokładnie fabuły. Jedyne rzeczy co pamiętam to fragmenty, że kobieta została skrzywdzona przez mężczyznę, nie pamiętam w jaki sposób i jak byli ze sobą powiązani. Możliwe, że był jej mężem. W ramach...
Nie mogę znaleźć tytułu filmu, który bardzo przypominał mi animację Iniemamocni. Pamiętam tylko, że była sobie rodzina która miała super moce. Składała się identycznie jak w bajce z 4 członków, mąż, żona, 2 dzieci (chłopiec i dziewczynka starsza) Proszę o pomoc :)
Szukam filmu który nazywał się Francuskim imieniem i nazwiskiem, typiara została uwięziona w pomieszczeniu z lustrem weneckim, została uznana za zaginioną i musi się przyglądać jak mąż związał się z inną kobietą, na koniec ona wychodzi i więzi tą jego kobiete, proszę o pomoc ;)
Film widziałam w kinie (1985-1990) , niestety tytułu nie pamiętam,myślałam o "Śmiertelnie mroźnej zimie "jednak nie trafiłam . Oto kilka motywów: 1.Kobieta cierpiąca na dysgrafie (a może nawet analfabetka)najmuje się jako gosposia (rodzinę 4 -osobową tworzy pani , pan i dwoje nastolatków) 2. Pan z zamiłowaniem...
znacie jakieś komedie, ktore potrafią wzruszyć do łez? coś typu rodzinny dom wariatów, marley i ja, odlot, to właśnie miłość, życie jest piękne
...który widziałam w TV kilka lat temu.
Film opowiada o kobiecie która prowadzi pensjonat, B&B czy coś w tym stylu i okazuje się że gość który u niej mieszka jest poszukiwany a wtedy do jej domu "włamuje" się facet, który jest łowcą głów i szuja tego uciekiniera. Ona postanawia mu pomóc a on nie koniecznie się z tg na...
Poszukuję parodii westernu, pamiętam tylko tyle, że była tam scena w której zakradali się
indianie, jeden miał okulary a drugi walkmana i słuchawki w uszach, było też coś takiego że
biały koń (bodajże głównego bohatera) załatwiał potrzeby w kiblu. O ile dobrze pamiętam
było też coś takiego, że główni bohaterowie...