Pamiętam, że była tam mała dziewczynka, którą rodzice zostawili w przedszkolu więc próbowała sama wrócić do domu i (najprawdopodobniej) wpadła do zbiornika z woda na dachu i się utopiła. Na przeciwko mieszkania tej dziewczynki wprowadza się jakaś kobieta i ta dziewczynka chce, żeby została jej mamą czy coś takiego.Nie...
więcej
Witam Was!
Już od jakiegoś czasu nurtuje mnie pewien polski film (lata 90. najprawdopodobniej), który obejrzałem raz i bardzo mi się spodobał. Głównym bohaterem jest młody mężczyzna, który na samym początku próbował targnąć się na życie, bo między innymi dziewczyna go rzuciła, ale coś mu nie wyszło. Tak się złożyło,...
Poszukuje komedii z której mało co pamiętam było tam coś takiego że facet był nianią... Dzieci którymi się zajmował na początku go nie lubiły .Jeździł monster truckiem po samochodach i w sumie tyle pamiętam z tego... :/
to byl jakis horror albo thriller bodajze ; nie pamietam dokaldnie , ale chyba porwana jakas laske i sie nad nia znecali takie typy i gwalcili w swojej piwnicy i to chyba 3 synow , ojciec ,a matka o wsyztskim wiedizla , oni ja paralizatorem nawete gwalcili , tzn ten ojciec i ona uciekla i sie okazalo , ze prawdpodbnie...
więcejWitam, szukam i szukam i znaleźć nie mogę :-) Chodzi o amerykańską komedię, gdzie uczestnicy zdają na prawo jazdy i każdy na po po drodze różne przygody. Szczególnie zapamiętełem panią, która w bagażniku wiezie jakieś kule do bowlingu. Sięgając po lekarstwa kule zaczynają wylatywać i robią szkody na drodze :-) Do tego...
więcej
Witam
Czy wiecie moze czy można gdzieś kupić human the movie w wersji polskiej na DVD lub blue ray ?
Pozdrawiam
JM
Bardzo proszę Was o pomoc, poszukuje bezskutecznie tytułu filmu.
Opowiada on o pięknej kobiecie, brunetce, która miała zaburzenia psychiczne coś w stylu borderline. Ona się okaleczała, nosiła długie rekawiczki ponieważ miała pocięte ręce. Miała starszego męża , ale go zdradzała ponieważ bardzo lubiła seks. Pewnego...
Widziałem zwiastun po obejrzeniu innego filmu tego samego reżysera - mniej więcej tak: reżyser znany, ale ze znanych raczej niszowy, filmy specyficzne, powolne, bardzo mało słów, same sceny wymowne, poszukiwany film to zdaje się ostatni, tj najnowszy, Akcja mniej więcej - latynos z klasą ma do "załatwienia" sprawę...
Oglądałem dawno taki film. Thriller czy dramat no nie wiem. Jakiś gość miał urojenia, wydawało mu się ze jest jakimś agentem. Pracował w garażu. Miał jakieś tabletki i przestał je brać i rzucał je do pudełka. Pamiętam że poszedł chyba do ośrodka psychiatrycznego i próbował sobie wyskubac z ręki jakiś chip który jak...