Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wiem, że to polski film. Była w nim scena jak pijanemu facetowi chcieli dla żartu włożyć kondona w tyłek, żeby rano się przestraszył, że coś wczoraj robił. Ktoś wie o jaki film mi chodzi :)?

Od dłuższego czasu poszukuje film o kobiecie
która by być sławną twierdzi że umie potrafi niesamowitą sztuczke szybko wieść obiega kraj łącznie z dworem królewskim a ten chce ją zaangażowaćdo cyrku okazuje się że to naciagaczka oszustka jeśli kto kojarzy tą fabułe niech napisze tytuł tego filmu z góry bardzo...

która by być sławną twierdzi że umie ptrafi niesamowitą sztuczke szybko wieść obiega kraj łącznie z dworem królewskim a ten chce ją zaangażowaćdo cyrku okazuje ssięzżeto naciagaczka oszustka jeśli kto kojarzy tą faatutemniech napisze ttytułtego filmu z góry bardzo...

która by być sławną twierdzi że umie ptrafi niesamowitą sztuczke szybko wieść obiega kraj łącznie z dworem królewskim a ten chce ją zaangażowaćdo cyrku okazuje ssięzżeto naciagaczka oszustka jeśli kto kojarzy tą faatutemniech napisze ttytułtego filmu z góry bardzo...

Jest taki film i nie mogę go znaleźć, kiedyś widziałam ale jakoś urywkowo. Produkcja Polska Niemy, jakoś lata 80-90 podejrzewam, pewnie dramat. Koleś rozkochuje w sobie dziewczynę, wyjeżdżają razem do Niemiec pod pretekstem tego że znalazł jej tam dobrze płatną prace. Na miejscu zabierają dziewczynie paszport i każą...

więcej

O niezadowoleniu z tego kim się jest.

Akcja dzieje się na dalekim wschodzie nie pamiętam w jakim kraju , nastoletnia opiekunka prowadzi grupkę dzieci do sklepu i dzielą się jedną puszką coca-coli, ktoś pamięta co to za film?

szukam filmu, w ktorym po smierci krola jego zone poslubia jego brat

oglądałam początek takiego filmu i nie pamiętam tytułu. Był o dziewczynie która miała
wyjść za mąż i urządzała wieczór panieński ( na wieczorze w restauracji panny pyły
przebrane w garnitury i czarne, krótkie włosy) i ona pocałowała takiego chłopaka bo kelner
powiedział że to taka tradycja na wieczorze...

użytkownik usunięty

Hello!

Poszukuje filmów na stratę czasu. Może ktoś coś polecić? Coś ciekawego, dobrego i który nie nudzi? Filmy mogą być z każdego gatunku (najlepiej jakąś komedie, która ma humor na poziomie i nie żenuje).
Z góry dziękuję za propozycję :D