szukam filmu ktory opowiada jak dobrze pamietam o dzieciach ktore maja przygotowac przedstawienie jedno z nich wpada na swietny pomysl i nagra odglos spadajacego deszczu i wykorzysta ten dzwiek do przedstawienia o ile mnie pamiec nie myli to dzieci sa z domu dziecka czy sa chore cos takiego niestety nie pamietam nic...
więcejPoszukuje komedii gdzie wiodącym motywem jest relacja ojciec i syn. Z góry dzięki za wszelkie tytuły!
Film opowiada o chłopcu, pochodzi on z dość dużej rodziny mieszka w domu w jakimś "małym" miasteczku w dniu jego urodzin czuje ze cos sie zmienia dowiaduje sie ze ma w sobie moc i jest on(chyba poszukiwaczem) który musi znajdywać takie kamienie i uratować ludzi przed ciemnością i wcześniej dowiaduje sie tez ze ma brata...
więcej
Szukam pewnego filmu który leciał w tv parę lat temu.
Jest o dziewczynie która poznaje chłopaka. Jeśli dobrze pamiętam ma na imię David. Chłopak od początku ma obsesję na jej punkcie i kiedy ona się w nim zakochuje zaczyna robić się coraz gorsza. Jej ojciec nie toleruje jej związku i gdy pewnego dnia dochodzi do...
Dzień Dobry,
poszukuję filmu, który oglądałem bardzo dawno temu. Niestety poszukiwania na Google nie dały rezultatu. Nie pamiętam zbyt wiele, ale:
pamiętam że ludzie budują ogromne wrota, w które zostaje zrzucona kapsuła z głównym bohaterem na pokładzie i przenosi go do innego wymiaru, dla niego cała podróż trwa dość...
Cześć, kilka lat temu leciał w tv miniserial, gdzie głównymi bohaterami była dwójka mężczyzn (raczej przystojni, jeden brunet, drugi blondyn), nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że był jakiś wybuch w budynku rządowym (albo w banku - w jakiejś instytucji) i przetrzymywali kogoś w ukryciu (zdaje się, że kobietę, możliwe,...
więcej
Szukam pewnego filmu który leciał w tv parę lat temu.
Jest o dziewczynie która poznaje chłopaka. Jeśli dobrze pamiętam ma na imię David. Chłopak od początku ma obsesję na jej punkcie i kiedy ona się w nim zakochuje zaczyna robić się coraz gorsza. Jej ojciec nie toleruje jej związku i gdy pewnego dnia dochodzi do...
Około 5-10 lat temu widziałam na TVP Kultura dokument o polskiej artystce-plastyczce, która chyba pracowała z tkaniną wielkopowierzchniową. Była to pani około 60-ki, 70-ki wówczas. Pamiętam, że miała taką krótką czuprynkę z gęstych włosów i charakterystyczny sposób mówienia, jakby obcy akcent.
Hej, chodzi mi o tytuł jakoś ost mi się przypomniał i pamiętam tylko co niektóre fragmenty. Mastka poszukuje ze znajomym swojego syna. Trafiają po kolei do różnych "miasteczek", które rządzą się swoimi prawami. Jest miasteczko adwokatów, gdzie żyją sami prawnicy i tylko przepychają się w tym jak znaleźć klienta i...