Witam,
Szukam starego filmu, akcja dzieje się w mieszkaniu głównej bohaterki która zaprasza kilku mężczyzn na kolacje podczas której w serii niefortunnych wypadków mężczyźni po kolei giną pamiętam kilka z tych wypadków:
-w łazience od potłuczonego lustra
-w kuchni po włożeniu przypadkowo ręki do blendera
Z góry...
Dużo można znaleźć filmów zachodnich które były zainspirowane kulturą wschodnią. A co z odwróconą sytuacją? Szukam filmów najlepiej dalekowschodnich z motywami kultury zachodniej.
Z góry dziękuję za każdą propozycję
Witam,
naście lat temu zdarzyło mi się oglądać film o epidemii jakiegoś wirusa, w którym akcja przez większość czasu wyglądała zwyczajnie - niebezpieczeństwo, coraz więcej ludzi zarażonych, władze zarządzają zamknąć się w domu... Główny bohater staje przed tragiczną decyzją - postępować zgodnie z instrukcjami...
Witam.
Jakiś czas temu widziałam film i teraz usilnie próbuję go odnaleźć. W filmie mała dziewczynka zostaje potrącona przez samochód i w wyniku wypadku jest sparaliżowana. Ląduje na wózku, ale to przed niczym jej nie powstrzymuje. Mimo problemów wraca do szkoły, ale nie sama. Zawsze jest z nią matka, która robi dla...
#film
kiedyś oglądałam film gdzie dziewczyna poznała chłopaka w jakimś klubie i później poszła z nim do jego domu
on pokazał jej 'psi' mózg i mówił ze reaguje na dźwięki
kiedy ona zapytała skąd wziął mózg psa on powiedział, ze należał do ostatniej suki która siedziała tu przed nią
ktoś wie co to za film?
Hej,
szukam filmu, który był z lat 70/80. Opowiadał o szczęśliwej rodzinie, mieli trójkę dzieci, potem okazało się, że kobieta ma (chyba) raka i umiera. Miała ona dzieci i pamiętam, że babcia się nimi opiekowała.Był też wątek z jej przyjaciółką.Bardzo popularny film.
Z góry dziękuje !
Czy znacie jakieś fajne, niebanalne filmy opowiadające o "zakazanej" relacji - miłości, zakochaniu między dwiema osobami (z czego ta młodsza jest pełnoletnia!) w różnym wieku? Chodzi mi o różnicę minimum 20 lat.
Witam, poszukuje filmu bardzo starego oglądałem go w dzieciństwie , był chłopak bodajże z siostra, którzy mieszkali u wujka dobrego przekreta który miał kłopoty, wuja zajmował się tam kręceniem filmów czy coś takiego, młody uczył się karate z filmów itp, pewnego dnia do wujka przychodzi zła ekipa i młody walczy oraz...
więcejJakieś 2-3 lata temu w środku nocy oglądałam film w telewizji o nastoletnim chłopaku gnębionym w szkole. Był on bardzo samotny i z tego co mi się wydaję dodał film na youtube'a czy inne social media, że zabije kogoś w szkole. Następnego dnia przychodzi do szkoły z bronią. Wszedł do toalety(?) zauważył chowającą się w...
więcej