Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, w ktorym 2 mezczyzn (znajomych) wchozdzi do swojego domu, ida spac po czym wstaja w bialej, niekonczacej sie przestrzeni, 1 z nich probuje odnalesc wyjscie czy cos takiego.

Witam, przypominając sobie z bratem filmy widziane za dzieciaka w telewizje doszedłem do takiego, którego tytułu szukamy od ponad roku.

Film rozpoczyna się od akcji gdzie ojciec pakuje syna do mydelniczki i puszcza z góry. Popsuły mu się chyba hamulce i krzyczy do niego by zahamował robiąc zryw (zatrzymując...

Szukam filmu który ogladałem około 90 roku.
Poczatek filmu jest taki ze trzech kolegów chodzi przy granicy ( jest zima, śnieg) " chyba rosyjskiej " i przekracza ja po czym zostaja schwytani i osadzeni w wiezieniu.
Wiezienie jest bardzo surowe, graja tam w szachy ale zamiast pionków sa ludzie. Pod koniec filmu...

Witam, może ktoś z forumowiczów kojarzy tytuł filmu, który w fabule zawierał:
Niepelnosprawny człowiek na wózku inwalidzkim ktory chce popełnic samobojstwo lub ten niepelnosprawny odwleka jakiegos czlowieka ktory chce popoelnic samobojstwo i pokazuje mu ze nie ma az tak zlego zycia. Poczatek zwiastunu owego filmu...

Szukam horrorów z starszymi historiami, ale żadnych paranormalnych zjawisk, duchów, demonów itp.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jak wyżej, znacie jakieś?

z góry dzięki :)

Pamiętam tylko tyle, że był jakiś potwór, który zabijał (miał ręce podobne do ludzkich i nogi normalne jak u człowieka) był jakby zielonkawy i miał chyba tylko spodnie. I zabić go mogła tylko kobieta, która miała jakąś figurkę. Pamiętam też że gonił i chciał zabić jakąś kobietę, i jak ona zamykała drzwi to on zdążył...

więcej

Witam, jestem ciekaw jaki był pierwszy w historii film z narratorem?

Dawno temu wdziałem film i chciałbym go odszukać. Na początku filmu kobieta pokłóciła się z mężem i pojechała do sklepu ( możliwe że był to okres świąteczny ) jak wychodziła ze sklepu jakieś nastolatki dowaliły się do jej samochodu. Zauważył to jakiś policjant lub ochroniarz i chciał jej pomóc, zabili go. Kobieta to...

więcej