Ktoś powie mi jak nazywa się film w którym małżonkowie, którym umarł synek jechali gdzieś auto im się zepuło i zmuszeni byli nocowac w takim hotelu ale nie moga zasnąć bo ktoś z pokoju obok puka cały czas w drzwi mężczyzna idzie do recepcji z tym problemem i wgl. zaczyna oglądać kasety z przemocą które znajdowały sie w...
więcejWitam, czy zna może ktoś stronę internetową na, której można zobaczyć Legion samobójców z polskimi napisami? Bez żadnych dubbingów, ani lektora.. Z góry dziękuję :*
Wie ktoś jak się nazywała bajka(ona była na płytę) gdzie cała akcja działa się w święta i była ona o księżniczce która mieszkała tylko z Ojcem Królem i ten co liczył podatki chciał przejąć władze więc postanowił z opiekunką(?) że ją uśpią i wywiozą i jak oni już ją porwali to zamieszkała z takim starszym panem, tam...
Film widziałem za dzieciaka, leciał lata temu jak jeszcze była RTL 7 (prawdopodobnie był to rok 2002) - motywy które pamiętam i które może coś komuś mówią:
- Morderca atakował za dnia, podczas akcji często zakładał na głowe skarpetę,
- Jedną z ofiar mordercy był sklepikarz, któremu ten zadał mnóstwo ciosów nożem,...
Witam.Od jakiegoś czas, bez efektów poszukuję anime które oglądałem za dzieciaka.Niestety nie pamiętam za wiele,jedynie jedną scenę z filmu gdzie bodajże kobieta potrafiąca zmieniać się w białego wilka traci rękę.Akcja była osadzona w jakimś lesie chyba i to by było na tyle.Jak ktoś coś to dajcie znać:)
Witam serdecznie!
Szukam dość starej bajki/anime, lecz niestety nie pamiętam zbyt wiele szczegółów. Samą bajkę oglądałem w dzieciństwie, a jej fragment który pamiętam nagrany był swego czasu na kasecie vhs.
Zapamiętane fragmenty:
-Ktoś (grupa dzieci?) został pomniejszony podczas jazdy samochodem, po czym wjechał do...