Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

bardziej dla młodzieży wmiarę stary + 5 10lat ma już, oglądałem go kiedyś w tv ale nie znam nazwy
była dziewczyna chodzila do szkoły z murzynką i mieli one 2 kolegow takich przyjebów czy coś, ta głowna dziewczyna była bogata miała brata młodszego basen itd. kojarzę że miała małe cycki i ten stroj na basen bardzo...

więcej

1.Thriller francuski. Małżeństwo kupuje wille nad morzem. Kobieta podejrzewa obecność kogoś obcego, w domu włącza się alarm, ale policja nie znajduje żadnych śladów. Pod koniec filmu kobieta znajduje w piwnicy nieprzytomną kochankę męża. Prześladowcą okazuje się starszy sąsiad, który przyznaje się do wszystkiego w...

1.Thriller francuski. Małżeństwo kupuje wille nad morzem. Kobieta podejrzewa obecność kogoś obcego, w domu włącza się alarm, ale policja nie znajduje żadnych śladów. Pod koniec filmu kobieta znajduje w piwnicy nieprzytomną kochankę męża. Prześladowcą okazuje się starszy sąsiad, który przyznaje się do wszystkiego w...

Witam! Szukam filmu w którym młodzi chłopcy podróżują nie wiem z jakiego powodu i gdzie zmierzają,film był amerykański i jest dość stary, poniżej 2005r raczej. Pamiętam scenę z filmu jak własnie chyba 3 tych gości uciekało przed pociągiem który jechał przez most bo oni chcieli przejść jak najszybciej i musieli mostem...

więcej

Witam.
Wiele lat temu oglądałem film którego akcja dzieje się w czasach starożytnego Egiptu. Jest tam scena w której faraon pokazuje kobiecie skarby, które zamierza złożyć w piramidzie kiedy umrze. Kobieta dostrzega tam naszyjnik z czarnych kamieni, który zabiera.
Końcowe sceny filmu to składanie sarkofagu faraona...

więcej

Wiem, że w jednym odcinku Z Archiwum X był wątek chińskiej gry, w której uczestnicy brali udział w losowaniu. Wylosowany musiał oddać któryś swój organ.

Pytanie mam takie, czy podobny wątek pojawił się jeszcze w jakimś innym filmie/serialu? Bo coś mi się kojarzy, że gdzieś widziałem bardzo podobny...

Cześć, szukam jakichś nowych seriali do obejrzenia. W moim guście są takie seriale jak: Forever, Constantine, Plotkara, Star crossed, Mentalista, Lie to me, White collar, Perception, Arrow, Doctor Who, Gra o tron, Elementary, Suits, iZombie, Lucifer, Flash, The 100, Teen Wolf, Pretty little liars, The vampire diaries...

więcej

Czesc,

Zwracam sie do Was z prosba o pomoc w znalezieniu tytulu filmu. Kojarze z niego tylko jedna scene a mianowicie jak 2 gosci ( jeden czarnoskory) znajduja w alejce pijanego grubego czlowieka. Okradaja go z zegarka ktory okazuje sie podrobka. Przy podziale lupow podzielili sie lupem tak ze zegarek wzial 2 gosc i...

więcej

Film opowiadający o historii chorej za coś zakaźnego dziewczynki. Kiedy zdrowieje okazuje się, że trzeba spalić wszystko co znajdowało się w pokoju włącznie z jej ulubionym misiem do którego bardzo się przywiązała. Ktoś coś?

Chodzi mi o tą bajkę:
http://www.filmweb.pl/film/Lilo+%26+Stitch%27s+Island+of+Adventures-2003-460099