Witam, poszukuję tytułu filmu. Jest to komedia romantyczna. Produkcja francuska lub włoska. Bohaterem filmu jest nauczyciel muzyki. Film opowiada o jego perypetiach miłosnych. Na początku filmu bohater jedzie skuterkiem. Jest też scena w której bohater czyta staruszkowie w szpitalu książkę. Jednak staruszek się nudzi,...
więcejSzukam filmu, w którym dziewczyna jeździła na rowerze, nosiła charakterystyczny beret czerwony lub czarny z tego co kojarzę, jej facet też jeździł na rowerze, zbierali jakieś starocie po śmietnikach i wystawiali na e-bayu, niestety nic więcej nie pamiętam. Myślę, że film był na pewno sprzed 2010 roku, kraj: Holandia,...
więcejPamietam urywek..wydaje mi sie, ze był to Polski film. Niepełnosprawny chłopiec idzie na "wiejska" dyskotekę i zostaje wyśmiany przez zgromadzonych tam..niestety więcej nie pamietam, ale wiem, ze to był taki kluczowy moment. Ktoś, coś? :)
Mam dwa pytania:
-Jaki był najstarszy film puszczony na TVNie?
-Jaki był najstarszy puszczony film na Polsacie?
Szukam filmu o uczennicy zakochanej w trenerze siatkowki ktora odbiera jego corke ze
szkoly, a pod koniec filmu porywa i zabija autem jego żone.
Szukam filmu
2 Przyjaciółki (bardzo mądre) nie lubiane włamują się do firmy ojca jednej nie powiedział jej prawdy ze pracuje w innej firmie chcąc stworzyć gre włamuja sie do systemu i tworzą robota tylko tyle zapamiętalem pomoze ktos ;/
Szukam filmu. Film był o krowach jakaś kobieta badała ciąże krowy i było coś że cielak ją ugryzł to był jakiś film horror/thriller. Zna ktoś tytuł ?