Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chodzi za mną od jakiegoś czasu. Akcja dzieje się w koszarach, gdzie młodzi żołnierze grają w karty i zwierzają się ze swoich życzeń. Jeden z nich mówi, że "chciałby zaru..ać królową Elżbietę", co obrzydza wszystkich dokoła. Gra tam chyba kilku znanych aktorów, jednego nawet mam przed oczami, ale za Chiny nie kojarzę...

więcej

Szukam filmu o 2 nastolatkach (bardzo mądrych) nie są bardzo lubiane i jej ojciec niby pracuje w firmie gier ale jednak nie powiedzial jej prawdy bo pracuje nad scislym projektem robotem wlamują sie chcąc stworzyc gre ale stworzyli robota idealnego ;c szukam i nie moge znalesc pomoze ktos :C?

Szukam filmu, o którym ktoś mi opowiadał, więc nie znam wielu szczegółów. Wiem, że chodziło o pare, która miała wypadek czy coś w tym stylu w górach i chłopak nie dał rady dalej iść. Poprosił, by dziewczyna go zabiła (żeby nie rozszarpały go wilki) a sama uciekała. Dziewczyna zrobiła to, po czym po dokonaniu tego czynu...

więcej

oglądałam ten film dawno temu: szczęśliwe małżeństwo ale... nie słyszące; a przynajmniej matka nie słyszy). mają córkę, która słyszy i jest zakochana w muzyce. Przychodzi na świat siostra - też słyszy. W piękny słoneczny dzień rodzice jeżdżą rowerami po polnych drogach. Matka nie słyszy nadjeżdżającego traktora i...

Wszystkie oceniam, a ten film nie da się http://www.filmweb.pl/film/Paradox-2016-746922

Szukam filmu o facecie , który z dzieciństwa ma poczucie winy za wykolejony pociąg, bo z kolegą zostawił rower na torowisku. Wraca jalo dorosły do rodzinnego miasteczka, żeby przeprosić za to co zrobił. Już teraz dokładnie nie pamiętam ale coś dziwnego zaczyna mu się przytrafiać. Wsumie chodzi o dziewczynę, która...

Witam, dosyć długi czas poszukuje pewnej bajki - jedyne co pozostało w pamięci to opis bohaterów. O ile dobrze pamiętam świat w bajce jak i postaci wyglądały jak zrobione z plasteliny. Główną bohaterką była młoda kura - biała w czerwonym swetrze. Ojciec owej kury był brązowym kogutem chodzącym w białym swetrze, matka...

więcej

Witam,
Chciałbym was wszystkich poprosić o pomoc. Dawno temu oglądałem film który jak dla mnie był bardzo dziwny. W skrócie pamiętam kilka scen. Wiem że będzie brzmiało to bezsensu jednak bardzo dawno temu go oglądałem i nie do końca go zrozumiałem
W filmie przeplatane było ze sobą kilka wątków min.:
Złodziej...

Witam was! Szukam jednego filmu z którego pamiętam tyle że po skażonym świecie jeździ pociąg w którym były różne klasy ludzi...Liczę na was!

Witam,
Szukam filmu chyba hiszpańskiego ewentualnie francuskiego z gatunku dramat,kryminał. Jest to historia rodziny która sprzed laty miała wypadek samochodowy w którym zginęła matka a córka z ojcem przeżyli. Po latach odnajdują sprawce i się mszczą na nim. Cały film jest jedną wielką zagadką i dopiero na samym...