Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film którego szukam opowiada o młodym studencie bardzo uzdolnionym który stara się o stypendium naukowe w uczelni lecz dostaje tylko 5 tyś zamiast 40. Udaje mu się stworzyć maszynę do powrotu w czasie i wraz ze znajomymi korzysta z przywileju jej posiadania. Jedyny szczegół który pamiętam to to że na początku filmu...

Szukam filmu co facet pomógł w katastrofie lotniczej. Nikt nie wiedział kto to był. Każdy chciał wiedzieć kto to była za osoba. Szukali po butach i znalazli nie tą osobę bo tamten dał komuś żulowi.

Witam.Przedziwnie powrócił do mnie w strzępach pamięci ,chyba miniserial z 1986 roku, emitowany w TVP. Prawie nic o nim nie wiem, może francuski, może włoski. Odcinki rozpoczynały się sceną w jakiejś alei drzew,albo parku. On biegł w Jej stronę, ale nie na Niego czekała.. To był serial o nieszczęśliwej miłości, a...

Drodzy użytkownicy. Poproszę Was o tytuły filmów kina skandynawskiego. Gatunek obojętny. Obejrzałem kilka filmów i jestem zdziwiony poziomem który przedstawiają...

Witam
Poszukuję filmu/filmów osadzonych w średniowieczu z motywem uczty.
Konkretnie taka scena: Stoły zastawione, przybycie gości obwieszczają trębacze a zapowiada ich herold po czym rzeczeni wchodzą na sale."
jeśli ktoś pamięta taka scenę w jakimś filmie to poproszę tytuł.

A tak pomniejszym tropem...
Od dawna...

więcej

Cześć wszystkim. Historia opowiadała o rodzinie. Matka wyżywała się na swoim dziecku (dziewczynce) przywiązywała ją o słupa w piwnicy, rodzeństwo musiało ją bić. Na końcu toczył się proces sądowy przeciwko tej matce.
Zna ktoś? :)

jest to film akcji rozpoczyna sie ona w willi podczas srogiej snieznej zimy w gorach jest atam przywiazany do krzesla meszczyzna pilnuje go kobieta w butach do skakania i biegania (bodobne do wygietych nart) slurza jej one rowniez do walki i do ciecia sa ostre jak brzytwa. po jakims czasie wchodza tam jacys terrorsci...

więcej

Jest jakaś epidemia ludzi z wioski w lesie którzy zamieniają się w wilkołaki które boja się wody umierają dorośli dzieci można zarazić się przez oddech, kilku przeżyło młodych wiec uciekają za rzeką znajdują domek w którym mieszka lekarz z rodzina który się nie zaraził bo ma szczepionkę. w czasie tej wyprawy dwoje...

,w ktorym byl facet,ktory umial przebrac sie za kazda osobe,nawet za dr Klaufa,nazywali go kameleon

Szukam filmu ale nie znam tytułu. film opowiada o dziewczynie która chodzi do szkoły chyba (collagei tam poznaje typka, za którego pisze sprawdzian a on robi błąd w jej nazwisku. pamietam że była taka scenka w której dziewczyna spotyka przed sklepem kobiete nwm chyba to menelka xDD i dostaje od niej...