Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam dawno dawno temu oglądałem kiedyś film w telewizji akcja toczyła się w jakimś mieście a głównymi bohaterami byli dinozaury/reptilianie którzy nosili kombinezony przypominające ludzką skórę.Pamiętam jeszcze że toczyła się między nimi wojna jedni chcieli żyć w spokoju wraz z ludźmi a drudzy chcieli wypowiedzieć...

Mili ludzie zarzućcie mnie jakimiś Baśniami i Fantastyką, ale stare i z dobrym klimatem. Coś jak : ''Niekończąca się opowieść'', ''Willow'', ''Ciemny Kryształ'', ''Armia Ciemności'', ''Ostatni Smok'' ...

Witam, poszukuje 2 rzeczy, a mianowicie: "doukyuusei" z polskimi napisami. A także anime o podobnej kresce, jest ona ciekawa i wyjątkowa, wyróżnia się od innych,zaburza monotonność i dodaje swego rodzaju uroku :)
Oczywiście nie musi to być anime o tematyce yaoi, chodzi mi głównie o kreskę ^^
z góry dziękuję :*

hejka, może ktoś polecić mi jakieś filmy które zdecydowanie powinnam zobaczyć na tego rocznym warszawskim festiwalu filmowym??

Witam!
Kiedyś oglądałem film, w którym główny bohater kradł auta głównie przy pomocy "specjalnego pistoletu", który spowodował zwarcia w zamkach elektrycznych. Szczególnym momentem tego filmu była kradzież prototypowego auta z wystawy. Kradzież dokonano dzięki jego rozbiórce.
Czy może mi ktoś powiedzieć jak nazywa...

więcej

Kilka lat temu było pełno stron do ogladania filmów online bez rejestracji, a obecnie wszędzie albo trzeba podać nr tel albo filmy są poblokowane Kto podpowie gdzie można obejrzeć filmy obecnie?

Witam, szukam odcinka serialu, chyba to była ukryta prawda. To było, że ojciec wychowywał córkę, miała chyba 14 lat i ona, jak wracała upita z koleżanką, zobaczyła, że jej ojciec się z innym facetem całuje i uciekła.
Szukałam w internecie, patrzyłam streszczenia odcinków, ale nie mogłam tego nigdzie znaleźć. PROSZĘ O...

więcej

Witam. Pilnie szukam tytułu filmu w którym córka bogatego prezesa klubu na zakończenie tańczy w przerwie czy po jakimś meczu na stadionie z biednym chłopakiem.. chyba jakimś kolumbijczykiem. Proszę o pomoc

Grupa nastolatków była w lesie( od tego momentu oglądałem) w którym dziewczyna pokłóciła się z chłopakiem i uciekając zdenerwowana natrafiła na duży stary budynek. Weszła do niego a jakiś facet zamknoł ją w pomieszczeniu. Wyglądało to na początku że chce ją zabić ale on ją chronił jak się później okazało przed swoim...

więcej

Witam szukam filmu oglądałem go jakis czas temu : film opowiada historie starszego meszczyzny mieszkającego w domu opieki były weteran z obozu koncentracyjnego ktory obiecał innemu weteranowi odnalezienie i zabicie żołnierza z tego obozu , na koniec filmy okazuje sie ze to on jest tym żołnierzem i strzela sobie w...