Chodzi mi o film Somnus http://www.imdb.com/title/tt3078932/?ref_=fn_al_tt_1 Czyżby jeszcze nie dodali?
Od dłuższego czasu szukam w necie przynajmniej tytułów filmów, które będą po niemiecku. Chcę w ten sposób urozmaicić naukę tego pięknego języka :) Jeszcze milej by było, gdyby jakaś dobra duszyczka podała mi stronę www na której będą tylko niemieckie napisy do filmów. Z gory bardzo dziekuje!
Witajcie kinomaniacy!
Znacie może tytuły (na pewno znacie) filmów sci-fi, pokazujących najlepiej wstrząsającą wizję rzeczywistości? Nie muszą być koniecznie nowe, gdyż dużą część z nich już obejrzałem. Filmy w rodzaju "Ucieczki Logana", czy "Terminator".
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :)
Dzień dobry,
Poszukuję tytułu filmu. Nigdy go nie widziałem ale uczestniczyłem w zajęciach gdzie był częściowo omawiany. Jakoś tak mi się to przypomniało po dość długim czasie i teraz nie daje mi spokoju :P
Z tego co pamiętam to jest to dzieło klasyczne. Może mieć i kilkanaście/kilkadziesiąt lat.
Historia...
Poszukuje serialu podobnego do "Scream" jest moim ulubionym numer 1 i wszystkim którzy jeszcze nie oglądali to zachęcam i polecam bardzo. Od kilku dni poszukuje czegoś typu właśnie scream. Z prześladowca, morderstwami, grupka znajomych. Oglądałam pretty littke liars i American horror story, wiec odpadają. Najlepiej coś...
więcejGosciu prowadzi dwa zycia jedno gdzies w stanach drugie w meksyku gdzie mieszka jego ukochana. Jest po wojsku, pozniej dostaje sie do jeednostek specjalnych ma gdzies wyjechac na dlugo. Przed wyjazdem zabiera swojego przyjaciela do meksyku, bez wiedzy przyjaciela przemyca narkotyki przez granice lecz tam gdzie ma...
Szukam filmu horroru om opetaniu starszej kobiety.Pewna dziennikarka chce nakrecic o tym reportarz.film jest z przełomu 2010\2016 prosze o pomoc
Jaki film może być arcydziełem? Hmm... Duża część krytyków stworzyła wyznacznik, wg. którego arcydziełem może być film mało znany, o niskim nakładzie finansowym, film w którym efekty specjalne nie grają głównej roli, a tak w ogóle to najlepiej by ich wcale nie było; treść musi być niezwykle zawiłą historią opiewającą w...
więcej