Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

??

na początku taki nastolatek jedzie motorem i ucieka przed policją . Wpada on do basenu i wtedy łapie go policja . potem jest cięcie i ten nastolatek jest owinięty kocem a przy nim stoi jego tata . potem jest kłutnia i nastolatek zamyka się w pokoju . ten nastolatek chce znaleść swojego dziadka . dostał on przekaz ....

Witam.
Szukam filmu w którym z tego co pamiętam ktoś ( nie wiem kto, organizacja rządowa, policja ) szukała człowieka, którego twarzy nie widzieli [?] i na samym końcu tego filmu okazało się, że tym człowiekiem był jakiś mężczyzna, którego przesłuchiwali ( możliwe,że podejrzany ), ale udało mu się dostać jakieś tam...

więcej

Film chyba z połowy lat 70. w którym dziewczynki dzwonią po ludziach mówiąc "Wiem co zrobiłeś i wiem kim jesteś". Pech sprawia, że jeden z telefonów odbiera prawdziwy morderca, który potem stara się znaleźć i zlikwidować te dziewczynki.

Witam,szukam filmu z którego pamiętam tylko kilka wiadomości mianowicie przypadkowa osoba dostaje jakiś supertelefon dzięki któremu komunikuje się z nim bodajże komputer lub jakaś organizacja mówi co ma robić i kolejna scena jaką pamiętam to jak siedzi w kasynie telefon mówi jak ma grac i przez to wygrywa kupę kasy

historia rozgrywa sie na wyspie kobieta raz z mężem wyjechali na wyspę a gdy ona została sama zaczeły się dziać dziwne kobieta która była duchem nie lubiła mężczyzn zaczeła w ciężarną życać tależami a na końcu tego ducha odnaleziono w zamkniętym kantorku

witam mam pytanie czy wie ktoś z jakiego do filmu https://www.youtube.com/watch?v=2nwRQRaGEoY ? patrzyłem na internecie są rózne sceny w którym Thor został zabity na polu walki, np oficjalnie jest ze superman został zabity , mam nadzieje ze tak samo będzie z Thorem (nie lubie postaci Thor,Hulka ale Hulka chyba polubie...

więcej

Pamiętam tyle, ze film opowiada o małym chlopaku z jakiegoś kraju na zachodzie być może Amazonka. Zdaje się, że ojcem jest facet mieszkający we Francji. Następnie ojciec zabiera chłopaka pod opiekę i zaczyna się lekki " kabaret " z chłopakiem.
Z góry dzięki za pomoc.

może ktoś podać tytuł filmu w którym Leon Niemczyk odmówił udziału ??

Moze mi ktos polecic?

ogladalem

Tanczacy z wilkami
Bogowie Slonca
Winetou (wszystkie części)
Geronimo
Apocalypto