Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Facet i kobieta poznają sie na czyimś ślubie nie przepadają za sobą ale później postanawiają sie pobrać bo on potrzebuje pieniędzy a ją okradziono z mebli. Postanawiają, że po ślubie on weźmie pieniądze a ona prezenty ślubne w międzyczasie zakochują sie w sobie i tuż przed udawanym ślubem on daje jej kartkę i tam jest...

więcej

Jest kobieta i facet i ojciec tej kobiety. Facet z tym ojcem zapoznaje się na lotnisku i ojciec
własnie leci do córki i przyprowadza do niej tego faceta i on nocuje pzrez kilka dni i wgl potem musi wyjechać ale oczywiście ona go zatrzymuje i miłość a i glówna aktorka jest blondynką
proszeeee pomóżcie

był kiedyś taki fajny film - komedia o źle przetłumaczonym tytule przez lektora "dać małpie cukier". Nie znam jego prawdziwego tytułu. W filmie tym kierowca autobusu zakochuje się w księżniczce i próbuje jej przez cały film zaimponować. oglądałem go bodajże w 1990 roku. Ciekawy jestem czy ktokolwiek widział ktokolwiek...

więcej

kiedyś wadziłam film o fotografie na którym mści sie młoda dziewczyna nie mam pojęcia jak sie nazywa

Komedia dla dzieci kojarzę tylko jeden moment filmu w szkole na wf-ie dzieci stoją gęsiego jeden chłopak wystąpił z szeregu ściąga okulary i nagle dostaje tzw liścia zakłada okulary i szuka kto to i znowu ściąga okulary i znowu liść śmieszna komedia liczę na pomocną pomoc

Chciałbym obejrzeć film w rodzaju "Rodzina się wprowadza" (może to być pełna rodzina, albo tylko wdowiec lub wdowa z dziećmi). Coś bliskiego thrillerowi, ale raczej mało znanego, poza głównym nurtem i z najlepiej z mało znaną obsadą. Polećcie mi jakiś film, jeśli taki znacie.

Ktoś się orientuje jaki jest tytuł tego dokumentu? Opowiada o m.in. o AI. Niestety w żadnym programie TV nie ma info jak się ten film nazywa.

że pewna stacja wyemituje NIEOCENZUROWANĄ WERSJĘ! "Wilka z Wallstreet" - trochę mi się śmiać zachciało, bo to chyba lekki film (nie widziałem jeszcze), co to znaczy nieocenzurowany? Że któraś pani pokaże biust? Na tym polegają kontrowersje w tym filmie?

Pytam poważnie, bo bardzo sceptycznie podchodzę do obejrzenia...

Młoda para kupuję okazały dom. Postanawiają wynająć parter Azjatom oraz mężczyźnie,który z czasem zaczyna sprawiać problemy. Nie płaci czynszu terroryzuje właścicieli itp. W filmie pojawia się piękne czarne porsche 911

opowiadał o agencie,ktory byl w armii niemieckiej szpiegiem,pewnego dnia na wyspe przyjechal bardzo wazny general niemiecki,ten szpieg mial rozkaz go zabic,ale nie mogl,poniewaz ten general powiedzial mu,ze jest agentem Żydowskim i zacytowal mu zdanie po zydowsku,tamten zdembial i zaczeli wspolpracowac,zaprosil tego...

więcej