Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

pamiętam, że parę lat temu leciał na tv4 i opowiadał o dziewczynie, ktora była uważana za brzydką (miala rude i kręcone włosy) i zamieszkała w pewnym budynku, jej (chyba) sąsiadem był chłopak, który bodajże pomógł jej pomalować pokój. Później już odmienioną jej szef albo kolega z pracy podrywał, a tamten sąsiad był...

http://undo-my-scars.tumblr.com/post/150310486449/undo-my-scars-clear-your-mind- here

Ta laska mówi "Why me" reszty nie wiem :(

Witam
Szukam horroru z lat 90 chyba. Grupka młodzieży jeździ skuterami śnieżnymi, jeden chłopak ulega wypadkowi i traci przytomność. Czekając w domku na pomoc po kolei zaczynają ginąć. Kojarzy może ktoś tytuł?

Umiera pewien miliarder, jego testament został nagrany na video, każde z dzieci dostało sporą fortunę, ale jest to zaledwie niewielka część więc nie byli zadowoleni, jego jedyny wnuk aby dostać swoją część musi pojechać na ranczo na którym mieszka jego przyjaciel (dziadka, nie wnuka), a ten zanim odda mu jego część...

więcej

Horrory o mordercach psychopatach który przed śmiercią torturuje swoje ofiary

użytkownik usunięty

Widziałem kiedyś pewien film. Nie pamiętam tytułu. Jedyne co pamiętam to, że na początku była scena jak jakiś goły facet był przywiązany do drzewa albo jakieś pomnika. Potem byłą jeszcze scena gdy jacyś faceci podglądali laski w toalecie z tunelów wentylacyjnych i nagle ten tunel zarwał się razem z sufitem.

Z góry...

więcej

Witam serdecznie !

Zwracam się z prośbą o podanie jakiś przyjemnych w oglądaniu tytułów horror'ów. Liczę, że będą to filmy z ciekawą fabułą.

Tytuły, które mi się bardzo podobały:
- "Tajemnica Instytutu Atticus"
- " Jako w piekle tak i na ziemi"

Pozdrawiam!

Szukam filmów równie dobrych i zabawnych jak seria American Pie czy Project X. Coś, co nie przynudzi.

Chłopak bez ojca, dostaje informacje z datą i godziną i z miejscem w którym ma się znalezc. Okazuje się to stary opuszczony budynek. Zaczynają dziać się dziwne rzeczy budynek zaczyna się ruszać a światła zaczynają migać. Po chwili jest w innej rzeczywistości, pokazuje ona jego normalny świat tylko po wybuchu bomby,...

Witam Was wszystkich,
mam do Was pytanie. Czy znacie może tytuły miłych komedii na wieczór? Byle nie filmy typu "Wykiwać klawisza" :D Raczej coś w stylu "Hitch, najlepszy doradca..." albo "Bridget Jones".
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu :)