Witam, dość dawno emu oglądałam ciekawy film, a chcąc do niego wrócić nie mogę sobie przypomnieć nazwy, ani też zbytnio fabuły
rzeczą charakterystyczną było to, że jedna z postaci, chyba archanioł Uriel zamieniony w człowieka kochał frytki. Przez połowę filmu pomagał bohatera w ukończeniu jakiejś misji, ale pod...
Co to za film leciał wczoraj (02.10.2016) na Kino Polska ? Nie jest to film "Obietnica", ale jakaś zmiana w programie.
Facet zlecił drugiemu, żeby poderwał dla niego dziewczynę, a później pojechali we trójkę na obóz.
Cześć, oglądałem już dosyć dawno horror (z nutką komedii), gdzie grupka znajomych pojechała na jakiś biwak do lasu. Potem jakiś stwór ich zaczął mordować. Jedna ze scen wyglądała tak, że gość, który lubił palić trawę dostał wielkiego jointa do spalenia gdy był przywiązany do drzewa, od zaciągnięcia się głowa mu...
Zauważyłem ostatnio bardzo dużo filmów z tego gatunku, nigdy wcześniej nie widziałem żadnego, chciałbym zacząć o czegoś naprawdę dobrego. Znacie jakieś fajne tytuły.
Cześc wiecie jaki był to odcinek w malanowskich co w firmie jedna z detektywów malanowskiego kończyła prace tomek siedział w aucie i nagle męszczyxni w maskach potworów weszli do firmy i tomek ich pokonał
błagam pomóżcie :D :D :D
Cześć, interesuje mnie utwór grany przez zautomatyzowany fortepian koło 20 minuty. Od razu gdy go usłyszałem przypomniał mi się bioshock infinite :) dziękuję!
Witam, próbuję znaleźć film o którym wiem tylko tyle, ze chyba się dział w czasach gdy były mamuty? Podobno też tytuł był (a może była tam ta dziewczyna) dziewczyna z niebieskimi oczami