Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, już tyle obejrzałam amerykańskich popłuczyn ze szczęśliwym zakończeniem, że załamać się idzie :( niestety NIEMAL KAŻDY amerykański film o tej fabule jest taki sam, szczególnie jeśli chodzi o zakończenie. Udało mi się znaleźć tylko kilka perełek, piszcie swoje! PROPOZYCJE BARDZO PROSZĘ, BO ZAŁAMIĘ SIĘ;) to te,...

więcej

Krótko opisze film który szukam .
W górach mieszka i ukrywa się córka wraz z ojcem ojciec szkoli i chroni córkę przed grupą anty terrorystyczną córka jest szkolona by zabić pewną kobietę, ojciec dał jej urządzenie które miało dać jej podjąć decyzję czy chce tu z ojcem zostać czy wyjedzie do miasta
Film z 2012r...

witam. szukam filmu, pamietam ogladalem go bardzo bardzo dawno temu, sceneria to wyspy brytyjskie, moze Szkocja? małe miasteczko, rywalizacja w pilke nozna od lat miedzy dwoma knajpami, barami czy cos w tym stylu. jeden bar to kompletna amatorka a drugi pol profesjonalni pilkarze. slabszy bar wie ze nie wygra tego...

Bajka chyba nie jest do końca animowana bo pamiętam, że na początku grają w niej
aktorzy, a dopiero potem film przechodzi w animację. Film zaczyna się na jakiejś farmie
wieczorem. Strasznie leje od kilku dni i miastu grozi straszna powódź. Nie wiem z jakiego
powodu mały chłopiec zostaje zamieniony w kotka (tu...

Witam poszukuje filmu o tematyce postapokaliptycznej nie pamiętam dokładnego zarysu fabuły. Grupa kanibali starała się upolować rodzinę która mieszkała w domu nad jeziorem czy tam rzeką . Przywódca tych kanibali miał podczas ataku przy sobie także córkę i syna .Było coś tam w stylu że jakaś ranna kobieta uzyskała...

Jako dziecko oglądałam film do którego często wracam pamięciom ponieważ nie znam jego zakończenia i nie znam jego tytułu. Na pewno nie był to polski i anglojęzyczny film. Opowiadał on o dziewczynce która mieszkała z matką i ojczymem. Ten ojczym ją gwałcił, przed każdym gwałtem zabierał ją do sklepu i kupował jej...

- kilkanaście odcinków, oglądany w polskiej tv - ambitna młoda kobieta w firmie z mocną szefową (jakoś kojarzyła mi się meryl streep ale to pewnie przez rolę w "diabeł ubiera się...") narzeczony odradza jej tę pracę, bo coraz więcej pracuje, a szefowa wydaje się apodyktyczną manipulantką. możliwe, że ta młoda kobieta...

więcej

Mój tata szuka filmu, który oglądał będąc dzieckiem. Była to historia cygana uciekającego przed policją. W filmie grał prawdopodobnie Alain Delon. W końcowej scenie cygan jechał na motorze i otoczyła go policja. Film prawdopodobnie z lat siedemdziesiątych.
Mam nadzieję że ktoś skojarzy o jakim filmie mowa. :)
Z góry...

więcej

Poszukuję filmu w którym chodzi o rywalizację szkół muzycznych i do jednej ze szkół doszedł jeden uczen za karę na początku grał na trójkącie potem na dudach i nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywał ten film proszę o pomoc